Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας: Αφού το Νοσοκομείο Καβάλας δεν απάντησε καν…

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την απογοήτευση της για το ότι δεν υπήρξε καμία αντίδραση στην πρόταση για χορηγία από τα έσοδα του 5ο Kavala Night City Run – Η χορηγία θα πάει στο παιδο-ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης

Πολλά ερωτηματικά, ως προς την ικανότητα  της διοίκησης του Νοσοκομείου Καβάλας να υποδέχεται χορηγίες και βοήθεια από διαφόρους φορείς και συλλόγους της περιοχής που στόχο έχουν να βελτιώσουν τις συνθήκες στο κτήριο (όπου αυτό χρειάζεται) και ταυτόχρονα να στηρίξουν τον συνάνθρωπο, προκύπτουν από την ανακοίνωση της Λέσχης Φιλάθλων της Καβάλας με την οποία κάνει γνωστό ότι αποσύρει το δικό της αίτημα για χορηγία!!! Τα χρήματα της εν λόγω χορηγίας προέρχονται από τα έσοδα που προέκυψαν από την επιτυχημένη διοργάνωση του 5ου Kavala Night City Run στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 1300 άτομα!

Στη μνήμη του Βασίλη Χατζηραφαηλίδη

Στη ΛΦΚ θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του Βασίλη Χατζηραφαηλίδη που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στις αρχές της χρονιάς, απευθύνθηκαν εδώ και ένα μήνα στην διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας τόσο τηλεφωνικά όσο και με τον πλέον επίσημο τρόπο (υποβολή έγγραφου αιτήματος), όμως παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις τους δεν είχαν καμία απάντηση!!!  Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν αποφάσισαν να αποσύρουν το αίτημα της χορηγίας, ενώ απευθύνθηκαν στο παιδο- ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου εκεί η απάντηση ήταν άμεση και φυσικά θετική!

Απογοήτευση…

Στην ανακοίνωση της η ΛΦΚ εκφράζει την απογοήτευση της γι’ αυτή την εξέλιξη, μιας και η επιθυμία της ήταν η χορηγία να απευθυνθεί στις τοπικές ανάγκες, αλλά όπως τονίζει αναγκάζεται να ακολουθήσει αυτή την οδό, σεβόμενη την υποχρέωση που ανέλαβε απέναντι στους 1300 συμμετέχοντες δρομείς του νυκτερινού αγώνα.

Η Ανακοίνωση

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο φετινός νυχτερινός αγώνας 5ο Kavala Night City Run έγινε στη μνήμη του φίλου μας Βασίλη Χατζηραφαηλίδη αλλά και όλων των νέων ανθρώπων που χάνουν καθημερινά την μάχη με την επάρατη νόσο. Ο χαρακτήρας του αγώνα παραμένει φιλανθρωπικός και τα έσοδα, όπως γίνεται κάθε χρόνο, δίνονται για την ενίσχυση ενός ξεχωριστού σκοπού που φέτος είναι η στήριξη των παιδιών με καρκίνο.

Πέρασε πάνω από ένας μήνας από τις πρώτες τηλεφωνικές επικοινωνίες με τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας όπου δηλώσαμε την πρόθεση μας για μια χορηγία στο ογκολογικό τμήμα. Πέρασαν 20 ημέρες από την κατάθεση αίτησης (Α.Π.: 23865 5/10/2018) με την οποία ζητούσαμε να μας υποδειχθούν τυχόν ανάγκες και ελλείψεις, οτιδήποτε που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε για να κάνουμε τη ζωή των καρκινοπαθών της περιοχής μας λίγο καλύτερη.

Προς μεγάλη μας απογοήτευση δεν είχαμε καμία απολύτως απόκριση στις οχλήσεις μας και στην αίτηση μας. Παρότι η επιθυμία μας ήταν η χορηγία να απευθυνθεί στις τοπικές ανάγκες, εντούτοις αναγκαζόμαστε, σεβόμενοι την υποχρέωση που αναλάβαμε απέναντι στους 1300 συμμετέχοντες δρομείς του νυκτερινού αγώνα μας, να αποσύρουμε το αίτημα μας για χορηγία στο νοσοκομείο της πόλης μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε όσους ενδιαφέρονται ότι απευθυνθήκαμε στο παιδο- ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Οι άνθρωποι εκεί δέχτηκαν αμέσως την προσφορά μας και ήδη είμαστε σε συζητήσεις για την όσο μεγαλύτερη επιτυχία της χορηγίας αυτής. Το παιδο-ογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ είναι η ελπίδα για τα παιδιά με κακοήθη νοσήματα όλης της Β. Ελλάδας και πολλά Καβαλιωτάκια απευθύνονται εκεί. Ταυτόχρονα δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε την χορηγία αυτή μέσω Καβαλιώτικων επιχειρήσεων».