ΑΟ Καβάλα: Την Πέμπτη κρίνεται του Μαρκόπουλου…

Εάν συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπής της Football League ο επιθετικός του ΑΟΚ θα αποδεσμευτεί από την Δόξα Δράμας και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το ντέρμπι με το Νέστο

Η Πέμπτη (25/10) είναι η κρίσιμη σε ότι αφορά την υπόθεση της επίσημης ένταξης του Κώστα Μαρκόπουλου στην ομάδα της Καβάλας και άρα της χρησιμοποίησης του στο ντέρμπι του Σαββάτου με το Νέστο στη Χρυσούπολη. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του συγκροτήματος του Παύλου Δερμιτζάκη, δεν έχει αποδεσμευτεί επίσημα από την προηγούμενη ομάδα του, την Δόξα Δράμας, και άρα δεν μπορεί να εκδοθεί το νέο του δελτίο στον ΑΟΚ. Η διαδικασία της λύσης της συνεργασίας ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή με έναν σύλλογο της Football League περνάει μέσα από την συνεδρίαση μιας αρμόδιας επιτροπής που συνεδριάζει μια φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη! Καλώς εχόντων των πραγμάτων (γιατί στον… θαυμαστό κόσμο του Ελληνικού ποδοσφαίρου όλα είναι πιθανά) αυτή θα συνεδριάσει σήμερα και αν όντως ο επιθετικός του ΑΟΚ αποδεσμευτεί θα υπάρχει αρκετός χρόνος για να εκδοθεί το νέο του δελτίο και να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Καβάλας. Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι το ζήτημα της αποδέσμευσης του από την Δόξα Δράμας είναι το μοναδικό εμπόδιο που υπάρχει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, μιας και η περίοδος του ενός μηνός που χρειάζεται να περιμένει ένας επαγγελματίας για να μεταγραφεί σ’ ένα ερασιτεχνικό σωματείο, στην περίπτωση του Μαρκόπουλου έχει παρέλθει εδώ και αρκετές ημέρες!

Κάταγμα στο μετατάρσιο ο Κέρθι – 50/50 ο Τσούτσης

Κι αν για τον Μαρκόπουλο υπάρχουν σοβαρές ελπίδες συμμετοχής το Σάββατο, για τον Κέρθι δεν υπάρχει καμία. Ο νεαρός μέσος υπέστη κάταγμα στο δεξί μετατάρσιο και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα! Η… ζημιά έγινε σε μια ανύποπτη στιγμή, όταν πάτησε σε μια λακκούβα του αγωνιστικού χώρου!!! Όσο για τον Τσούτση, που έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, προπονείται μόνος του  και οι πιθανότητες να είναι μέσα στα πλάνα του προπονητή του για το παιχνίδι με το Νέστο, είναι 50-50!