Η Τσανάκα παραδίδει (και επίσημα) τα γήπεδα τένις

Το απόγευμα της Πέμπτης (25/10) η δήμαρχος παραδίδει τους ανακαινισμένους αθλητικούς χώρους στο ΔΑΚ «Αλ. Δήμογλου» στους συλλόγους και τους δημότες της πόλης

Οι εργασίες για την ανακατασκευή και αναβάθμιση των υποδομών στα γήπεδα τένις που βρίσκονται στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας ολοκληρώθηκαν με επιτυχία εδώ και περίπου μια εβδομάδα, με τους συλλόγους και τους αθλητές να χαίρονται πλέον αυτή την ανανεωμένη υποδομή και να μην κρύβουν την ικανοποίηση τους.

Η επίσημη παράδοση των γηπέδων στους αθλητικούς συλλόγους θα πραγματοποιηθεί όμως το απόγευμα της Πέμπτης (25/10) και συγκεκριμένα στις 19.00 από την Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα. Η ανακοίνωση του δήμου Καβάλας αναφέρει τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19.00, η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα θα παραδώσει στους αθλητικούς συλλόγους και στους δημότες τα τρία νέα γήπεδα αντισφαίρισης/τένις  στο Αθλητικό Κέντρο της Καλαμίτσας».

Η βασική αλλαγή στα συγκεκριμένα γήπεδα είναι ο νέος αγωνιστικός χώρος που έχει 10 φορές μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από τους προηγούμενους, ενώ έγιναν και άλλες παρεμβάσεις που είχαν να κάνουν με την λειτουργικότητα και τον ευπρεπισμό των χώρων.