ΑΟ Καβάλα: Γερό crash test στη Χρυσούπολη

Το Σάββατο απέναντι στο Νέστο με τον οποίο μοιράζεται την 3η θέση της βαθμολογίας

Αν μη τι άλλο, τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας της Καβάλας στην αρχή της φετινής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι το ένα πιο δύσκολο από το επόμενο. Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκει και ο αγώνας του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο της Χρυσούπολης όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Νέστο, με τον οποίο μοιράζεται την 3η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς! Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη θα παρουσιαστεί σ’ αυτό το δυνατό… crash test με την κεκτημένη ταχύτητα από την μεγάλη (σε έκταση αλλά και αξία) νίκη επί του Πανσερραϊκού την Κυριακή. Η ψυχολογία είναι πολύ ανεβασμένη όπως επίσης και η διάθεση για την κατάκτηση ακόμα μιας νίκης με την οποία θα ανεβεί περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα.

Λύθηκε το συμβόλαιο του Μαρκόπουλου με την Δόξα Δράμας

Ο προπονητής δεν υπολογίζει για το ντέρμπι τον Κέρθι, ενώ δεν αναμένεται να ρισκάρει και με την περίπτωση του Τσούτση που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τις προηγούμενες ημέρες! Λύση πάντως στην επίθεση υπάρχει με την προσθήκη του Μαρκόπουλου, που είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας. Την Πέμπτη (25/10)λύθηκε το συμβόλαιο του με την Δόξα Δράμας και την Παρασκευή (26/10) αναμένεται να εκδοθεί δελτίο του στον ΑΟΚ. Σε ότι αφορά την άμυνα, εκεί δεν αναμένονται αλλαγές με τον Δήμιζα να είναι και πάλι στην εστία, μιας και ο Βρονταράς δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Δεν θα ρισκάρει με Μελίσσόπουλο ο Νέστος

Με απουσίες θα παραταχθεί και ο Νέστος, μιας και όλα δείχνουν ότι ο Αλέξης Μελισσόπουλος δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του. Κι αυτό όχι γιατί δεν έχει βελτιωθεί η κατάσταση του από τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει, αλλά κυρίως γιατί δεν θα ρισκάρει πιθανή υποτροπή μιας και δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως. Εκτός πλάνων είναι και ο Μπέλιτς, ενώ απ’ την άλλη πλευρά το νέο πρόσωπο στο συγκρότημα της Χρυσούπολης θα είναι ο Νίκος Μελισσόπουλος που αποκτήθηκε από τον Άρη Αβάτου, ο οποίος πάντως ενδέχεται να μην είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση του Νέστου πριν το ντέρμπι του Σαββάτου…