ΑΟ Καβάλα: Συγνώμη απ’ τον κόσμο για την ήττα…

Ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής που χαρακτήρισε ανεπανάληπτη την παρουσία του στο γήπεδο, όπως ανεπανάληπτη ήταν και η εξέλιξη του αγώνα…

Ανακοίνωση με την οποία ζητάει συγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας για την ήττα του Σαββάτου στη Χρυσούπολη, εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟΚ, στην οποία τονίζει ότι η παρουσία του κόσμου ήταν ανεπανάληπτη, όμως και η εξέλιξη του αγώνα. Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται η βεβαιότητα ότι ο στόχος της ανόδου θα επιτευχθεί ότι και να γίνει και γίνεται κάλεσμα σε όλους την ερχόμενη Κυριακή να ξεχάσουν την κακή παρένθεση της αποτυχίας με το Νέστο και να υποστηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή και το ποδοσφαιρικό δυναμικό μας αισθάνονται την ανάγκη να ζητήσουν συγνώμη απ’ όλο τον φίλαθλο κόσμο για την ήττα του Σαββάτου. Η παρουσία και η συμπαράσταση του κόσμου μας ήταν ανεπανάληπτη, όπως και η εξέλιξη του παιχνιδιού.  Ως διοίκηση έχουμε υποσχεθεί ότι θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας, και θα τον πετύχουμε ότι και να γίνει! Γι’ αυτό την Κυριακή καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να ξεχάσει αυτή την κακή παρένθεση, και να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών μας για να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα  και έχουμε χορτάσει αρκετές πίκρες, όμως δεν τα παρατάμε αλλά συνεχίζουμε πεισμωμένοι, ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ μέχρι το καραβάκι να πετύχει τον στόχο του! Στα εύκολα ΑΟΚ, στα δύσκολα ΑΟΚάρα»!