Παύλος Δερμιτζάκης: «Ο κόσμος είναι ‘’συμπαίκτης’’ μας»

Κάλεσμα του προπονητή του ΑΟΚ στον 12ο παίκτη της ομάδας εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ορφέα Ξάνθης

Κάλεσμα στον κόσμο της Καβάλας να βρεθεί την Κυριακή στο «Ανθή Καραγιάννη» και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στο ντέρμπι κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης απευθύνει, με δηλώσεις του στη «ΝΕ» ο προπονητής του ΑΟΚ. Ο Παύλος Δερμιτζάκης τονίζει ότι αντιλαμβάνεται την πίκρα που ένιωσαν οι φίλαθλοι από το άτυχο αποτέλεσμα της Χρυσούπολης την Κυριακής, ωστόσο επισημαίνει ότι υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος στο πρωτάθλημα για να πετύχει τον στόχο της και δηλώσει με έμφαση ότι σ’ αυτή την πορεία η στήριξη και η συμπαράσταση του κόσμου της Καβάλας είναι απαραίτητη. «Ο κόσμος της Καβάλας είναι «συμπαίκτης» στην προσπάθεια που κάνουμε για να κατακτήσουμε τον στόχο μας» αναφέρει και συνεχίζει, «καταλαβαίνω ότι υπάρχει στεναχώρια απ’ την ήττα με το Νέστο, όμως αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και όχι αγώνας ταχύτητας! Το ζητούμενο λοιπόν είναι η σταθερότητα στην πορεία μας, την οποία πιστεύω ότι θα έχουμε. Σ’ αυτή την πορεία θέλουμε να έχουμε δίπλα τον κόσμο μας για να μας συμπαρασταθεί. Εξακολουθώ πάντως να δηλώνω αισιόδοξος για την ομάδα»!

Περισυλλογή μετά την ήττα

Στεναχώρια από την αποτυχία της Χρυσούπολης δεν υπήρχε μόνο στις τάξεις των φιλάθλων αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως αναφέρει ο προπονητής. «Δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι υπήρχε μια περισυλλογή στην ομάδα, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε και να κοιτάξουμε μπροστά και στο επόμενο παιχνίδι για να επιστρέψουμε στις νίκες» δηλώνει, και μιλώντας για την κόντρα με τον Ορφέα Ξάνθης λέει ότι «παίζουμε απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για να πάρουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος διαθέτει ένα πολύ καλό και οργανωμένο σύνολο και δουλεύουμε εντατικά για το παιχνίδι της Κυριακής».

Εντός πλάνων ο Τσούτσης

Στην ερώτηση για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στο σχήμα της ομάδας σε σχέση με αυτό που αγωνίστηκε στην Χρυσούπολη, ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν θέλησε να απαντήσει λέγοντας απλά ότι «είναι κάτι που δούμε στη συνέχεια» και πρόσθεσε ότι «πλέον έχω στην διάθεση μου και ακόμα μια επιλογή στον χώρο της επίθεση με τον Τσούτση που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του»! Συνεπώς η μόνη απουσία της ομάδας θα είναι αυτή του Βαγγέλη Κέρθι που συνεχίζει την αποθεραπεία του

«Καλύτερα να είχε κάταγμα ο Βρονταράς…»

Σχολιάζοντας τέλος την περίπτωση του τερματοφύλακα Βρονταρά, που ακόμα δεν έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς, λόγω του γνωστού τραυματισμού που έχει στο δάχτυλο του χεριού του, επισήμανε ότι «περιμένουμε από την επόμενη εβδομάδα να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων»! Ο έμπειρος τερματοφύλακας ταλαιπωρείται εδώ και αρκετές εβδομάδες από έναν οίδημα που δεν του επιτρέπει να γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς! Όπως σχολιάζει ο προπονητής του ΑΟΚ, «ο γιατρός που τον εξέτασε και που παρακολουθεί την πορεία της αποθεραπεία του, μας είπε ότι ήταν πολύ προτιμότερο να είχε υποστεί ένα κάταγμα στο χέρι του, το οποίο θα μπορούσε να επουλωθεί σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κάποιων εβδομάδων, παρά να έχει αυτό το οίδημα που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα και χρειάζεται αρκετά μεγάλο διάστημα για να υπάρξει αποθεραπεία».