Βρασίδας Ν. Περάμου: Στιγμιαίο λάθος που διορθώθηκε αμέσως…

Η επιστολή – απάντηση της διοίκησης του Βρασίδα Ν. Περάμου για το θέμα της 5ης αλλαγής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Καβάλας

Την δική της άποψη για το θέμα των ημερών στο τοπικό ποδόσφαιρο της Καβάλας, που δεν είναι άλλο από το περιστατικό με την 5η αλλαγή στον αγώνα Ολυμπιακός Καβάλας – Ν. Πέραμος, καταθέτει με επιστολή – απάντηση η διοίκηση του Βρασίδα. Στην επιστολή αυτή παραδέχεται μεν ότι έγινε αυτή η αλλαγή που οφείλεται (όπως τονίζεται) στην ένταση της στιγμής από τον προπονητή, αλλά επισημαίνεται ότι το λάθος επισημάνθηκε αμέσως, ο παίκτης αποσύρθηκε και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι το περιστατικό αυτό δεν επηρέασε την έκβαση του αγώνα καθώς το σκορ ήταν 1-4, και δηλώνεται με έμφαση ότι η άποψη της είναι ότι είναι άδικο για την ομάδα να δέχεται τέτοιον πόλεμο! Τονίζεται δε ότι το θέμα έχει πάρει διαστάσεις που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, ενώ τέλος εκφράζεται η εμπιστοσύνη στην ΕΠΣΚ και στα αρμόδια όργανα της.

«Το θέμα πήρε διαστάσεις που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα»

Αναλυτικά η απάντηση της ομάδας του Βρασίδα αναφέρει τα εξής: «Τα τελευταία 24ωρα έχει δημιουργηθεί ένα θέμα που προσπαθεί να καταστήσει ένοχο το σωματείο του Βρασίδα στα μάτια της ποδοσφαιρικής κοινότητας της Καβάλας.

Το Σάββατο 3/11 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής, διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ του Ολυμπιακού Καβάλας και του Βρασίδα Ν. Περάμου στην έδρα του πρώτου. Στο 93ο λεπτό κι ενώ το σκορ είναι 1-4 υπέρ της ομάδος μας, ο προπονητής λόγω έντασης της στιγμής ίσως, αποφάσισε να προβεί λανθασμένα σε 5 αλλαγή. Η αλλαγή όντως πραγματοποιήθηκε προς στιγμήν, με την έγκριση του υπεύθυνου επόπτη, αλλά άμεσα ο ίδιος αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί, ενημέρωσε τον διαιτητή, ο παίκτης αποσύρθηκε στον πάγκο και το θέμα θεωρείτο λήξαν.

Ουδέποτε η κίνηση αυτή επηρέασε την έκβαση του αγώνα και έβλαψε την ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς το σκορ ήταν ήδη 1-4!!!

Είναι άδικο για τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι στέκονται υπεύθυνα, αξιοπρεπέστατα και σοβαρά απέναντι σε όλους τους αντιπάλους τους να δέχονται αυτόν τον πόλεμο. Θεωρούμε ότι το θέμα έχει πάρει διαστάσεις που σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ΕΠΣ Καβάλας και τα αρμόδια όργανα για την αποκατάσταση της αλήθειας και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να κερδίζουμε βαθμούς εντός των αγωνιστικών χώρων».