ΑΟ Καβάλα: «Καλό θα είναι να μην βλέπουμε… φαντάσματα»!

Ανακοίνωση – απάντηση της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ για τις «καταγγελίες» του Ορφέα Ξάνθης περί απειλών από μπράβο στον αγώνα της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη»

Αρκούντως δεικτική ήταν η απάντηση της διοικούσας επιτροπής του ΑΟ Καβάλα στις καταγγελίες για απειλές που δέχτηκε η αποστολή και ο πάγκος του Ορφέα Ξάνθης, στην διάρκεια του Κυριακάτικου αγώνα στο «Ανθή Καραγιάννη» και οι οποίες εκφράστηκαν στις δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, η διοικούσα επιτροπή εκφράζει την λύπη και ταυτόχρονα την απορία της για τις αναφορές περί τρομοκρατίας και επισημαίνει ότι καλό θα ήταν να μην χάνεται το μέτρο, καθώς και να μην βλέπουν… φαντάσματα ορισμένοι!

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης είναι ξεκάθαρη η ενόχληση της ομάδας της Καβάλας σ’ αυτή την τακτική των συγκεκριμένων αντιπάλων που επαναλήφθηκε και πέρσι, όταν ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε ως μπράβο τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ!!! Ως μάρτυρα σε ότι συνέβη και δεν… συνέβη, η πλευρά της Καβάλας επικαλείται και τους άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης της Καβάλας που σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνουν το περιστατικό. Το τέλος εκφράζεται η ευχή για καλή πορεία του Ορφέα Ξάνθης στο πρωτάθλημα και για να μην αδικηθεί η προσπάθεια της με τέτοιους είδους συκοφαντίες που εκφράστηκαν από μέρους του.

«Είναι αστείο να ξεπερνάμε το όρια της λογικής…»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Kαβάλα εκφράζει την λύπη και την απορία της για τις δηλώσεις των υπευθύνων της ομάδας του Ορφέα Ξάνθης περί τρομοκρατίας από μπράβους κατά την διάρκεια του χθεσινού μεταξύ μας αγώνα. Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν κάποιες μικροεντάσεις φυσιολογικές για ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά από κει και πέρα καλό είναι να μην χάνουμε το μέτρο και να …βλέπουμε φαντάσματα, ιδιαίτερα την στιγμή που ποτέ δεν έχουμε δώσει κανένα δικαίωμα για την φιλοξενία που παρέχουμε στις αντίπαλες ομάδες. Και η ήττα είναι σίγουρα μέσα στο πρόγραμμα για κάθε ομάδα και θέλει διαχείριση, όμως είναι αστείο να ξεπερνάμε το όρια της λογικής για δεύτερη συνεχή χρονιά και να φτάνουμε να κατηγορούμε ως μπράβο (!) τον σημερινό πρόεδρο της διοικούσας, γεγονός που συνέβη πέρυσι και φυσικά και πάλι ήταν εκτός πραγματικότητας.

Για του λόγου το αληθές, η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνει τέτοιο γεγονός και όταν χθες απευθύνθηκε στην ομάδα του Ορφέα για το αν επιθυμούν να καταγγείλουν οποιοδήποτε γεγονός, η απάντηση ήταν αρνητική.

Καλή πορεία και καλή συνέχεια στην ομάδα του Ορφέα Ξάνθης που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και καλό είναι να μην αδικεί την προσπάθεια της με τέτοιες συκοφαντίες εις βάρος μας».