ΕΠΣ Καβάλας: Άψογη η διοργάνωση του αγώνα Ελλάδας – Σλοβακίας

Ευχαριστίες μοιράζει με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΕΠΣΚ μετά την επιτυχημένη φιλοξενία και διοργάνωση του διεθνούς φιλικού γυναικών

Επαινετικά σχόλια απέσπασε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, τόσο από τους ανθρώπους της ΕΠΟ, όσο και από τους εκπροσώπους της Σλοβακικής Ομοσπονδίας, για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στις αποστολές των δύο Εθνικών Ομάδων Γυναικών και για την τέλεια διοργάνωση του μεταξύ τους αγώνα, που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 11/11/2018 στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη».

Ευχαριστίες προς τον Δήμο Καβάλας

Η ΕΠΣ Καβάλας, με τη σειρά της, με ανακοίνωση της τονίζει ότι «θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτής της τόσο σπουδαίας ποδοσφαιρικής στιγμής. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ευχαριστεί ιδιαίτερα τη δήμαρχο της πόλης μας, κυρία Δήμητρα Τσανάκα, για την κίνηση της να υποδεχθεί στο δημαρχείο την αποστολή της Σλοβακίας. Η δήμαρχος, συνοδευόμενη από τον αντιδήμαρχο κύριο Γιώργο Φιλόσογλου, καλωσόρισε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου την αποστολή της Σλοβακίας και μοίρασε στο κάθε μέλος μια τσάντα με αναμνηστικά και τουριστικό υλικό από την πόλης μας, ώστε όταν γυρίσουν στην πατρίδα τους να δείξουν τις ομορφιές της Καβάλας, θέλοντας έτσι να τονώσει και το τουριστικό ενδιαφέρον των Σλοβάκων. Ο κύριος Φιλόσογλου από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή της παρουσίας της Σλοβακίας στην πόλη μας έδωσε κάθε λύση και βοήθεια σε οποίο θέμα προέκυπτε».

… και στους υπόλοιπους

Η ανακοίνωση συνεχίζει με ευχαριστίες προς όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτή την προσπάθεια. Αναλυτικά: «Ευχαριστούμε, επίσης, το σωματείο μας Απόλλων Καβάλας, που ανταποκρίθηκε, έστω και αν ενημερώθηκε τελευταία στιγμή, στην ανάγκη μας για ball boys κατά τη διάρκεια του αγώνα.  Ευχαριστούμε θερμά την Επιτροπή Διαιτησίας και τους διαιτητές κ.κ. Στεφανίδη και Αλεξανδρίδη, που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους ως τραυματιοφορείς.  Ευχαριστούμε τον τοπικό Τύπο και τα ΜΜΕ που ανέδειξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το γεγονός αυτό. Η επιτυχία αυτή ήταν υπόθεση όλων μας και όχι μόνο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Καβάλας. Με τον ίδιο τρόπο πρέπει να αντιμετωπιστεί και στο μέλλον η ανάθεση μιας οποιασδήποτε μεγάλης διοργάνωσης από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προς την Ένωσή μας».