Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Η Σοφία Κελεμένη στο FIBA Camp U14 της ΕΟΚ

Θα προπονείται και θα δώσει αγώνες 3x3, για 3 ημέρες στο κλειστό γυμναστήριο της Αρναίας στην Χαλκιδική μαζί με αθλήτριες που επιλέχτηκαν απ’ όλη την Ελλάδα

Στην Αρναία της Χαλκιδικής θα βρεθεί από την Πέμπτη (15/11) έως την Κυριακή (18/11) η νεαρή αθλήτρια της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας Σοφία Κελεμένη, έχοντας επιλεγεί από τους προπονητές της Ομοσπονδίας μπάσκετ να συμμετέχει στο FIBA Camp για αθλήτριες έως 14 ετών. Το FIBA Camp U14 διεξάγεται στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και σε συνεργασία με τον Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής καθώς και την ΕΚΑΣ Χαλκιδικής. Σ’ αυτέ τις 3 ημέρες οι αθλήτριες (γεννημένες το 2004 και το 2005) που έχουν επιλεγεί απ’ όλη την Ελλάδα θα προπονηθούν με τους Ομοσπονδιακούς προπονητές και θα δώσουν αγώνες 3 x 3 στο κλειστό Γυμναστήριο της Αρναίας.

Μια από τις δύο αθλήτριες που επιλέχτηκαν από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ύψους 1,76 Σοφία Κελεμένη είναι μια από τις δύο μόλις αθλήτριες από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ που επιλέχτηκαν για να συμμετέχουν στο Camp παγκορασίδων, η άλλη είναι η Δήμητρα Καρακολίδου από τους Ίκαρους Σερρών.

Συγχαρητήρια από την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

Με την αφορμή της επιλογή της η διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία την συγχαίρει θερμά. Αναλυτικά: «H Διοίκηση της Energean Kavala BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η αθλήτρια του Συλλόγου Σoφία Κελεμένη επιλέχθηκε να συμμετέχει στο ΕΟΚ FIBA Camp Παγκορασίδων U14 που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στην Αρναία Χαλκιδικής στις 15 έως 18/11/2018. Θερμά συγχαρητήρια στην Σοφία. Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες»!