ΝΟ Καβάλας: Έρχεται το 2ο τουρνουά υδατοσφαίρισης

Αθλητές μικρής ηλικίας από 6 συλλόγους, δύο εκ των οποίων από την Βουλγαρία, θα βρεθούν στο κλειστό κολυμβητήριο της Καβάλας την Παρασκευή και το Σάββατο

Μια σημαντική διοργάνωση που θα φέρει πολλές ομάδες και πολύ κόσμο στην Καβάλα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 16 και 17 Νοεμβρίου. Πρόκειται για το 2ο τουρνουά υδατοσφαίρισης μικρών ηλικιών που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος της Καβάλας και θα διεξαχθεί στο κλειστό κολυμβητήριο της Καβάλας. Εκεί θα συγκεντρωθούν συνολικά 6 σύλλογοι (μαζί με τους διοργανωτές), από τους οποίους δύο θα είναι από την Βουλγαρία και τρεις από Σέρρες (Πανσερραϊκός), Θεσσαλονίκη (Ελληνικό Κολέγιο) και Αλεξανδρούπολη (Εθνικός). Οι κατηγορίες που θα διαγωνιστούν θα είναι 5 από τζούνιορ έως έφηβους και κορασίδων, με το ΝΟΚ να καλεί τον κόσμο να βρεθεί στις κερκίδες για να χειροκροτήσει και να επιβραβεύσει τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών

Το πρόγραμμα

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι αγώνες θα ξεκινήσουν το βράδυ της Παρασκευής στις 19.00 με τον αγώνα παίδων ΝΟ Καβάλας – CSKA Sofia, ενώ το κυρίως αγωνιστικό μενού θα υπάρχει το Σάββατο όπου η δράση θα ξεκινήσει στις 11.00, ενώ η τελετή λήξης (απονομές και βραβεύσεις) θα πραγματοποιηθούν στις 20.00. Αναλυτικά:
– Παρασκευή (16/11)
19.00: ΝΟ Καβάλας – CSKA Sofia (παίδες)
20.00: Commodore Varna – ΝΟ Καβάλας (μίνι)
21.00: ΝΟ Καβάλας – Commodore Varna (έφηβοι)

– Σάββατο (17/11)
11.00: CSKA Sofia – Commodore Varna (έφηβοι)
12.00: ΝΟ Καβάλας – CSKA Sofia (μίνι)
13.00: Commodore Varna – ΝΟ Καβάλας (παίδες)
16.00: CSKA Sofia – Commodore Varna (μίνι)
17.00: ΝΟ Καβάλας –  (κορασίδες)
17.00: Εθνικός Αλεξ. – ΝΟ Καβάλας (τζούνιορ) γηπ. Β’
18.00: Πανσερραϊκός – ΝΟ Καβάλας (κορασίδες – παίδες)
18.00: ΝΟ Καβάλας – Πανσερραϊκός (τζούνιορ) γηπ. Β’
19.00: CSKA Sofia – ΝΟ Καβάλας (έφηβοι)
20.00: Τελετή λήξης, απονομές, βραβεύσεις

Η Ανακοίνωση

Η ανακοίνωση του Ναυτικού ομίλου αναφέρει τα εξής: «Σας ανακοινώνουμε ότι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 το τμήμα Water Polo του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Καβάλας και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», το 2ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης με την συμμετοχή των ομάδων :

CSKA Sofia (Βουλγαρία) – Commodore Varna (Βουλγαρία) – Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Πανσερραϊκός – Ελληνικό Κολέγιο (ΕΑΤΕΚ) – ΝΟ Καβάλας.

Τα τμήματα που συμμετέχουν είναι : Τζούνιορ – Μίνι Παίδων – Παίδων – Εφήβων – Κορασίδων .

Προσκαλούμε τον κόσμο της πόλης μας να παρευρεθεί στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, για να χειροκροτήσουμε και να επιβραβεύσουμε τις προσπάθειες των αθλητών μας!!! Είσοδος ελεύθερη».