ΑΟ Καβάλα: «Νυστέρι» στον Βαγγέλη Κέρθι

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα χειρουργηθεί την Παρασκευή στο μετατάρσιο

Την λύση της δραστικής αντιμετώπισης του προβλήματος που είχε εδώ και λίγες εβδομάδες στο πόδι, επέλεξε ο Βαγγέλης Κέρθι και το ιατρικό επιτελείο του ΑΟΚ, μιας και όπως έγινε γνωστό η συντηρητική αγωγή που ακολουθούσε όλο αυτό το διάστημα δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είχε χτυπήσει στην προπόνηση στα τέλη Οκτωβρίου και από τότε είχε τοποθετήσει νάρθηκα στο πόδι του, και τότε είχε υπολογιστεί ότι θα μείνει εκτός για ένα μήνα. Δυστυχώς όμως η πορεία της αποθεραπείας του δεν ήταν η αναμενόμενη, γι’ αυτό και την Παρασκευή θα χειρουργηθεί για να αντιμετωπιστεί το κάταγμα στο μετατάρσιο. Σε ότι αφορά τον χρόνο της επιστροφής του στο γήπεδο, οι εκτιμήσεις λένε ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, από την διακοπή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δηλαδή από την αρχή του 2019 θα είναι και πάλι έτοιμος!

Από την επόμενη εβδομάδα ο Μπαρέττας

Στο ιατρικό δελτίο της ομάδας, που τον τελευταίο καιρό βρισκόταν αρκετά ονόματα, το οποία όμως μπήκαν κανονικά στις προπονήσεις, εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αργύρης Μπαρέττας. Ο ποδοσφαιριστής που την παραμονή του αγώνα με τον Ορφέα Ξάνθης στην Καβάλα χτύπησε στο γόνατο, υπέστη μια κάκωση που τον έθεσε εκτός δράσης. Η διάγνωση του ιατρικού επιτελείο μιλάει για κάκωση, κάτι που σημαίνει ότι απέφυγε τα… χειρότερα. Συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης με την κατάσταση του να βελτιώνεται μέρα με την μέρα. Δεν υπολογίζεται βέβαια για τον αγώνα της Κυριακής στο Σιδηρόκαστρο, αλλά αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να μπει κι αυτός στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ντουρτμές – Βρονταράς

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει επίσης και ο νεαρός Χρήστος Ντουρτμές που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ αντίθετα ο Σπύρος Βρονταράς, ακολουθεί εδώ και αρκετές ημέρες στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Βρισκόταν στην αποστολή της ομάδας την Κυριακή στην Κομοτηνή και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στον επόμενο στο Νομό Σερρών.