Energean Kavala BC: Σοκ με Καμάρα και Κουμλέλη

Εκτός για τουλάχιστον 3 μήνες ο ένας και 3 εβδομάδες ο άλλος – Τραυματίστηκαν στην προπόνηση της Τετάρτης

Η «κατάρα» που κατατρέχει την ομάδα μπάσκετ της Καβάλας και κάθε χρόνο χάνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και για ολόκληρη την σαιζόν, συνεχίζεται (δυστυχώς) και φέτος… Την ώρα που το συγκρότημα του Ανδρέα Καραπιπερίδη επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα, κλείνοντας τα κενά που είχε κάτω από την ρακέτα με τον Γκαμπερόνι και με την άφιξη του Χουχούμη, ήρθαν δύο τραυματισμοί την ίδια ημέρα για να αλλάξουν τις ισορροπίες!

Ο Νίκος Καμάρας

Στην προπόνηση της Τετάρτης λοιπόν ο Νίκος Καμάρας στην προσπάθεια του να πάρει ένα ριμπάουντ, έχασε την ισορροπία του προσγειώθηκε άτσαλα πάνω στο δεξί του χέρι με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στον καρπό! Ο τραυματισμός του δεν μπορεί να αποκατασταθεί με διαφορετικό τρόπο παρά με εγχείρηση, κάτι που αναμενόταν να προγραμματιστεί τις επόμενες ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 3 μήνες, αν όλα πάνε καλά τόσο στην εγχείρηση όσο και στο μακρύ διάστημα της αποθεραπείας του.

Ο Σταύρος Κουμλέλης

Στην ίδια προπόνηση τραυματίστηκε και ο Σταύρος Κουμλέλης ο οποίος χτύπησε στον αντίχειρα του και σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς του ιατρικού επιτελείο της ομάδας, ο χρόνος αποκατάστασης θα είναι τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος αθλητής της Ένωσης είχε τεθεί και πέρσι εκτός δράσης για ένα μικρό διάστημα έχοντας τραυματιστεί στο δάχτυλο του άλλου του χεριού!