Όταν ο Μακάριος Λαζαρίδης ζητούσε την οικονομική ενίσχυση του ΑΟΚ από τον Μιλτιάδη Έβερτ…

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί θερμά τον σύμβουλο επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ για την στήριξη του στην ομάδα

Με μια φωτογραφία που έρχεται από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 και δείχνει το νεαρό τότε Μακάριο Λαζαρίδη να βρίσκεται στον υπουργό οικονομικών της κυβέρνησης Μιλτιάδη Έβερτ, όπου του ζητάει την οικονομική ενίσχυση του ΑΟΚ, συνοδεύτηκε η ευχαριστήρια ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ προς τον σύμβουλο επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ. Ο Μακάριος Λαζαρίδης, που διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας της Καβάλας, στηρίζει εμπράκτως την προσπάθεια της διοικούσας επιτροπής προκειμένου το «καραβάκι» να ξεφύγει (σε πρώτη φάση) από την Γ’ Εθνική και στη συνέχεια να επιστρέψει εκεί που ανήκει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Αυτή η αγάπη έρχεται από το μακρινό παρελθόν»

Στην ανακοίνωση επισημαίνονται οι στενοί δεσμοί του κ. Λαζαρίδη που έρχονται από το μακρινό παρελθόν και συνεχίζουν μέχρι τις μέρες μας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον σύμβουλο επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριο Λαζαρίδη για την έμπρακτη στήριξη του στην ομάδα μας, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την διοίκηση της. Άλλωστε, αυτή η αγάπη έρχεται από το μακρινό παρελθόν και …δεν θα μπορούσε να κάνει και διαφορετικά καθώς από μικρός στηρίζει τον ΑΟ Καβάλα όπως μαρτυρά και το πλήθος ιστορικών φωτογραφιών της δεκαετίας του 1970 που υπάρχουν στα γραφεία μας, όπως και η συγκεκριμένη από το 1976 όπου με το καραβάκι στο στήθος ζητεί από τον τότε Υπουργό Οικονομικών Μιλτιάδη Έβερτ την οικονομική ενίσχυση του ΑΟΚ».