ΑΟ Καβάλα: Με τον Αντώνη Αντωνίου και δύο δικηγόρους στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ

Πανέτοιμος (αυτή τη φορά) ο σύλλογος με στόχο να μειώσει δραστικά την ποινή της πειθαρχικής επιτροπής της Ομοσπονδίας

Με την παρουσία του προέδρου του ερασιτέχνη ΑΟΚ και δύο δικηγόρων θα εκπροσωπηθεί η ομάδα στην συνεδρίαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ την Τετάρτη (21/11), σε ότι αφορά την υπόθεση της τιμωρίας για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη. Ο σύλλογος θα παρουσιαστεί καθ’ όλα έτοιμος και προετοιμασμένος γι’ αυτή τη μεγάλη «μάχη», σε αντίθεση με ότι συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, όπου στην ουσία δεν απολογήθηκε καν (μιας και έλειπε μια υπεύθυνη δήλωση).

Το παρών λοιπόν στην εκδίκαση της υπόθεσης θα δώσει ο Αντώνης Αντωνίου (που όπως είναι γνωστό τιμωρήθηκε με την εξωφρενική ποινή των 3 ετών αποκλεισμού) μαζί με τον δικηγόρο του, ενώ ένας δεύτερος δικηγόρος θα εκπροσωπήσει την πλευρά του ΑΟ Καβάλα, που κι αυτός τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, η οποία αν δεν αρθεί η ομάδα θα υποδεχτεί τον Αετό Ορφανού την ερχόμενη Κυριακή χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της! Στο στρατόπεδο της Καβάλας επικρατεί αισιοδοξία ότι θα πετύχουν τον στόχο τους, που είναι να μειωθεί σημαντικά η ποινή.

«Νυστέρι» και στον Ντουρτμέ, χάνει την χρονιά!

Εν τω μεταξύ, η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς (εννοείτε σοβαρούς) στην ομάδα της Καβάλας δυστυχώς συνεχίζεται… Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο Κέρθι που δεν γλύτωσε το νυστέρι και θα επιστρέψει στις αρχές του 2019, και τώρα ο Χρήστος Ντουρτμές που τραυματίστηκε στο γόνατο και θα χάσει όλη την χρονιά! Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα χειρουργηθεί κατά πάσα πιθανότητα τις επόμενες ημέρες στον πρόσθιο χιαστό, γεγονός που θα τον θέσει εκτός δράσης για όλο το υπόλοιπο της περιόδου, μιας και ο χρόνος αποκατάστασης σε τέτοιου είδους σοβαρούς τραυματισμούς είναι 4 ως 6 μήνες!

Το περίεργο στην περίπτωση του είναι ότι δεν κατάλαβε στην ουσία που χτύπησε! Άρχισε να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, δεν ακολουθούσε για λίγες ημέρες το πρόγραμμα της προπόνησης και στη συνέχεια διαγνώστηκε με το σοβαρό αυτό πρόβλημα στο πόδι!