Παύλος Δερμιτζάκης: «6 γκολ, από 5 παίκτες και με πολλούς τρόπους»

Ικανοποιημένος, όχι μόνο από τη νίκη και το σκορ, αλλά και από την επιθετική «πολυφωνία», δηλώνει ο προπονητής του ΑΟΚ

Με τους Κέρθι και προσφάτως τον Ντουρτμέ (που θα κάνει εγχείριση πρόσθιου χιαστού) να είναι εκτός πλάνων για αρκετό καιρό, αλλά τον Μπαρέττα να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας της Καβάλας εν όψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής με τον Αετό Ορφανού στο «Ανθή Καραγιάννη». Στο ποδοσφαιρικό τμήμα περιμένουν με ενδιαφέρον την έκβαση της «μάχης» στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για την τιμωρία της ομάδας, κι αν τελικά θα παίξουν κεκλεισμένων των θυρών ή όχι, ωστόσο είναι υποχρεωμένοι να επικεντρωθούν αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι.

«Με διαφορετικούς τρόπους»

Η προετοιμασία της ομάδας για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι, ξεκίνησε την Τρίτη από την ανάλυση της προηγούμενης αναμέτρησης, δηλαδή της νίκης με 6-0 στο Σιδηρόκαστρο. Ακόμα και από αυτή την εμφατική επικράτηση και την πολύ καλή εμφάνιση, υπάρχουν θέματα που πρέπει να αναλυθούν και να συζητηθούν, πράγμα που έγινε από τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος μιλώντας στο Kavalapost και αναφερόμενος στα θετικά της εικόνας της ομάδας επισήμανε ότι σημαντικό γεγονός! Τόνισε λοιπόν ότι «πέρα από τη νίκη, τους 3 βαθμούς και την περαιτέρω ψυχολογικό τόνωση της ομάδας, αυτό που θέλω να επισημαίνω είναι ότι τα 6 γκολ που σημείωσε τα πέτυχαν 5 παίκτες. Και μάλιστα τα τέρματα αυτά επιτεύχθηκαν με διαφορετικούς τρόπους, όπως από «στημένες» φάσεις, από τον άξονα από τα πλάγιο, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει ποικιλία σε ότι αφορά την προσέγγιση της αντίπαλης εστίας»!

Και φυσική κατάσταση…

Επίσης σημαντικό κομμάτι είναι και αυτό της φυσικής κατάστασης, όπου οι παίκτες του ΑΟΚ, στον βαρύ (από την συνεχή βροχή) αγωνιστικό χώρο είχαν μια σταθερή απόδοση σε όλο τον 90λεπτο, όταν οι γηπεδούχοι «έπεφταν» και το πλήρωσαν με τα γκολ που δέχτηκαν ειδικά στα τελευταία λεπτά…