Energean Kavala BC: Επιτυχημένη η εγχείρηση στον καρπό του Νίκου Καμάρα

Τον άτυχο αθλητή επισκέφτηκαν στην κλινική οι συμπαίκτες και ο προπονητής του – Ευχές για γρήγορη αποκατάσταση και ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον γιατρό από την διοίκηση

Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στον καρπό του δεξιού χεριού στο Νίκο Καμάρα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση της προπερασμένης Τετάρτης στο «Αλ. Δήμογλου». Ο άτυχος αθλητής της Energean Kavala BC εγχειρίστηκε από τον γιατρό της ομάδας Γιώργο Τσοκτουρίδη και πλέον απ’ εδώ και πέρα αρχίζει να μετράει η περίοδος της αποθεραπείας του, η οποία σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς θα διαρκέσει τουλάχιστον 3 μήνες! Υπενθυμίζεται ότι ο Καμάρας είχε χτυπήσει στην προσπάθεια του να πάρει ένα ριμπάουντ, όπου έχασε την ισορροπία του προσγειώθηκε άτσαλα πάνω στο δεξί του χέρι με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στον καρπό! Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης σε κλινική της Καβάλας, τον επισκέφτηκαν ο προπονητής και αρκετοί από τους συμπαίκτες του για να του συμπαρασταθούν και να το ευχηθούν γρήγορη αποκατάσταση.

Η ανακοίνωση

Επίσης και η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον γιατρό της και εύχεται περαστικά στον αθλητή της. Αναλυτικά: «Με επιτυχία έγινε χθες η επέμβαση στο δεξί χέρι του Νίκου Καμάρα ο οποίος είχε την ατυχία να τραυματιστεί κατά την διάρκεια της προπόνησης. Την εγχείρηση έκανε ο χειρούργος ορθοπεδικός και γιατρός της ομάδας Γιώργος Τσοκτουρίδης και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό! Ο Πρόεδρος, η διοίκηση, οι προπονητές και οι συμπαίκτες του, ευχόμαστε περαστικά στο Νίκο και είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα»!