ΑΟ Καβάλα: Στοχεύοντας να διευρύνει το νικηφόρο σερί…

Στο μεγάλο ντέρμπι της Καβάλας υποδέχεται την Κυριακή «Ανθή Καραγιάννη» τον Αετό Ορφανού

Μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια (με Κόσμιο και Σιδηρόκαστρο) όπου κατάφερε να πάρει το απόλυτο των βαθμών, η ομάδα της Καβάλας επιστρέφει στην βάση της και προετοιμάζεται για ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Αετό Ορφανού με τον οποίο μοιράζεται την 2η θέση στο βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου! Οι αναμετρήσεις με την συγκεκριμένη ομάδα ποτέ δεν ήταν εύκολες για το «καραβάκι» μιας και πρόκειται για ένα οργανωμένο σύνολο σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, με ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές! Ο ΑΟΚ όμως αν θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και αν θέλει να βρεθεί και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, είναι υποχρεωμένος να ζητήσει τη νίκη και γι’ αυτό δούλεψε εντατικά όλη την εβδομάδα!

Παύλος Δερμιτζάκης: «Όχι άλλες εντός έδρας απώλειες»

Μιλώντας για την αναμέτρηση της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη» (μιας και όπως είναι γνωστό ο ΑΟΚ αθωώθηκε πανηγυρικά στην επιτροπή εφέσεων και δεν ισχύει η ποινή της μιας αγωνιστικής αποκλεισμού της έδρας) ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε ότι «πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας όμως περάσει από ένα σχετικά βατό αγωνιστικό πρόγραμμα. Ακόμα κι έτσι όμως γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πρόκειται για μια οργανωμένη ομάδα που πέρσι κατέκτησε την 2η θέση της τελικής βαθμολογίας, η οποία διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και καλό προπονητή. Είναι σίγουρο ότι θα γίνει ένας δυνατός αγώνας και ελπίζω να τον παρακολουθήσει αρκετός κόσμος το γήπεδο. Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να τον κερδίσουμε για να συνεχίσουμε το σερί των επιτυχιών αλλά και να μην έχουμε άλλες απώλειες μέσα στο γήπεδο μας».

Στα αγωνιστικά, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στο βασικό σχήμα μετά και την άκρως επιτυχημένη εμφάνιση της περασμένης Κυριακής, με τον Μπαρέττα να έχει μπει μεν κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος.