Energean Καβάλα BC: Κρατάει την καλή εικόνα, δεν ξεχνάει την αδικία…

Ανεβασμένη ψυχολογικά η ομάδα μετά την καλή εμφάνιση στην Λάρισα, παρά την ήττα – Η διοίκηση της Ένωσης ευχαρίστησε το Ιπποκράτειο Θεραπευτήριο για την εγχείρηση του Νίκου Καμάρα

Μπορεί στο στρατόπεδο της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας να είναι στην κυριολεξία «σκασμένοι» από την ήττα στη Λάρισα από την Αγιά, από τον τρόπο που ήρθε καθώς και από την αντιμετώπιση που έτυχαν από τον γνωστό και μη εξαιρετέο πλέον διαιτητή Νίκο Τζιοπάνο (γι’ αυτό και ζήτησαν την εξαίρεση του από τα υπόλοιπα παιχνίδια της σαιζόν), ωστόσο το κλίμα δεν είναι και τόσο… βαρύ! Ο λόγος είναι ότι η ομάδα έδειξε ότι είναι σε θέση να διεκδικήσει νίκες στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ήταν ανώτερη από τους γηπεδούχους και αν δεν ήταν ο Τζιοπάνος θα είχε στα χέρια της το πολυπόθητο ροζ φύλλο αγώνα! Αυτό το στοιχείο είναι που δίνει ένα τόνο αισιοδοξίας για την συνέχεια με τον προπονητή Ανδρέα Καραπιπερίδη να επισημαίνει με δηλώσεις του στη «ΝΕ» ότι «μετά την καλή εμφάνιση στο Μεσολόγγι ήρθε και η ακόμα καλύτερη στη Λάρισα! Άσχετα από το αν δεν πήραμε τη νίκη, η εικόνα μας στο γήπεδο μας τόνωσε ψυχολογικά και ελπίζουμε ότι αυτό θα μας βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια».

Ευχαριστήριο προς το Ιπποκράτειο Θεραπευτήριο Καβάλας

Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση της ευχαριστεί την Κλινική Ιπποκράτειο Θεραπευτήριο Καβάλας για την άριστη παροχή υπηρεσιών υγείας στον άτυχο αθλητή της Νίκο Καμάρα, που εγχειρίστηκε στον καρπό, καθώς και τον διευθυντή της Κλινικής για την προσφορά του προς τον σύλλογο. Αναλυτικά: «O Πρόεδρος και η Διοίκηση της Energean Kavala BC αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Γενικής Κλινικής Ιπποκράτειο Θεραπευτήριο Καβάλας για την ευγένειά τους, το ήθος τους και την άριστη παροχή υπηρεσιών υγείας που προσέφεραν στον καλαθοσφαιριστή μας Νίκο Καμάρα. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Διευθυντή της Κλινικής Κεραμιδά Απόστολο για την προσφορά του προς τον σύλλογό μας και για την δέουσα επιμέλεια που επέδειξε ώστε ο αθλητής μας να τύχει της καλύτερης δυνατής ιατρικής φροντίδας και αντιμετώπισης».