ΑΟ Καβάλα: «Ευχαριστούμε που σταθήκατε στο πλευρό μας»

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν, με τον τρόπο τους, στην δικαίωση του συλλόγου στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ εξέδωσε η διοίκηση του ερασιτέχνη

Μια εβδομάδα μετά την λήξη της περιπέτειας του ΑΟΚ στην ΕΠΟ με την πανηγυρική αθώωση της ομάδας αλλά και του προέδρου της Αντώνη Αντωνίου από την επιτροπή εφέσεων, για την γνωστή υπόθεση με τον διαιτητή Τζουμαλάκη στην Ξάνθη, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην δικαίωση της προσπάθειας της ομάδας. Αναφορά γίνεται σε όλους τους συλλόγους και τους φιλάθλους αλλά και στον δήμο Καβάλας, στην ΕΠΣΚ, στον βουλευτή Κώστα Μορφίδη και την Αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης καθώς και τον Πειραιώτη δικηγόρο Παναγιώτη Μπιλίρη που εκπροσώπησε τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες από την πανηγυρική δικαίωση του ΑΟΚ και του Προέδρου του ερασιτέχνη Αντώνη Αντωνίου από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς που επώνυμα και έμπρακτα μας στήριξαν στις δύσκολες ώρες, αλλά και τους ανώνυμους που στάθηκαν στο πλάι μας. Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Καβάλας που από την πρώτη στιγμή δημοσιοποίησε την στήριξη του, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Καβάλας Μιχάλη Παπαδόπουλο, τον βουλευτή Καβάλας Κώστα Μορφίδη, την Αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης, αλλά και όλα τα σωματεία, τους επώνυμους και ανώνυμους φιλάθλους για την συμπαράσταση τους. Τέλος, και τον δικηγόρο Παναγιώτη Μπιλίρη για την πολύτιμη βοήθεια του».