Μέγας ΑΟΚ (0-2) στον Αλέξανδρο!

Σπουδαία εμφάνιση, ειδικά στο 1ο ημίχρονο, όπου πέτυχε και τα δύο γκολ με τους… συνήθεις ύποπτους Μαρκόπουλο και Τσούτση

Το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων που τόσο πολύ ήθελαν να «χτίσουν» παίκτες και προπονητής στην ομάδα της Καβάλας συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (2/12) στο Κιλκίς. Ο ΑΟΚ ήταν… Μέγας στην έδρα του Αλέξανδρου και αποδίδοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο, ειδικά στο 1ο ημίχρονο επικράτησε με 0-2 περνώντας με επιτυχία από μια έδρα που κανείς άλλος δεν το είχε καταφέρει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Κυρίαρχος, ειδικά στο 1ο μέρος

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι στο 1ο μέρος της αναμέτρησης μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη είχε την καθολική υπεροχή αναγκάζοντας τους γηπεδούχους του Μάκη Κατσαβάκη να περιοριστούν σε καθαρά παθητικό ρόλο σε δικό τους μισό του γηπέδου. Σ’ αυτό το διάστημα η Καβάλα σημείωσε 2 γκολ και έχασε σωρεία ευκαιριών για να αυξήσει το σκορ και να «καθαρίσει» τη νίκη. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι με τις αλλαγές που έκαναν κατάφεραν αρχικά να πάρουν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής, αλλά ελάχιστες φορές απείλησαν την εστία του Δήμιζα. Απ’ τα μέσα όμως του 2ου 45λεπτου ο ΑΟΚ πήρε και πάλι τα ηνία του αγώνα και δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όπως και να έχει όμως η εικόνα που άφησε το «καραβάκι» ήταν θετικότατη και ικανοποίησε τους περίπου 150 Καβαλιώτες που το ακολούθησαν. Ο Γαβριηλίδης που κλήθηκε στην Εθνική ενόπλων αντικαταστάθηκε από τον Παπαδόπουλο, ενώ για ακόμα μια φορά Μαρκόπουλος και Τσούτσης οδήγησαν την ομάδα στη νίκη. Πολύ καλός και ο Γεμιστός που από δικές τους ασίστ ξεκίνησαν τα γκολ.

Φάσεις και γκολ

Στο 12’ και το 17 Μαρκόπουλος και Γεμιστός απείλησαν την αντίπαλη εστία, ενώ το 0-1 γίνεται στο 36’ όταν ο Γεμιστός δίνει στον Μαρκόπουλο που με διπλή προσπάθεια βρίσκει δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Γεμιστός βρίσκει τον Τσούτση και αυτός κάνει το 0-2. Λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο ο Μαρκόπουλος έχασε ακόμα μια ευκαιρία.

Η μόνη καλή στιγμή για τον Αλέξανδρο ήρθε στο 63’ με τον Τερζή που αστόχησε από καλή θέση, ενώ ο ΑΟΚ πλησίασε στο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε με τους Γιαντσίνοβιτς στο 65’ και τον Γεμιστό στο 77’

Οι συνθέσεις

Αλέξανδρος Κιλκίς: Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Τσαταλμπασίδης , Κώτσιας(46’ Βασιλειάδης), Τερζής, Παπαδόπουλος, Αηδονίδης (54’ Φουτζίου), Τσολακίδης, Μουσόνι, Προβατίδης, Αγαθαγγελίδης (46’ Ντιόγκο).

Καβάλα: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Τουμανίδης, Παπαδόπουλος (86’ Τόσκας), Γεμιστός (84’ Αδαμάκης), Ψάλτης, Μαρκόπουλος, Τσούτσης (67’ Βαλαβανόπουλος), Γιατσβίνοβιτς (70’ Θωμαϊδης).