ΑΟ Καβάλα: Ευχαριστεί τον Αλέξανδρο για την φιλοξενία και τον κόσμο για την συμπαράσταση

Ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ για την εξαιρετική φιλοξενία στο Κιλκίς την οποία επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στον 2ο γύρο

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί για την εξαιρετική, όπως την χαρακτηρίζει, φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της ομάδας στο Κιλκίς από τον Αλέξανδρο στο πλαίσιο του αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, εξέδωσε η ομάδα της Καβάλας επισημαίνοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές προάγουν τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Στην ίδια ανακοίνωση τονίζει ότι επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στον 2ο γύρο την φιλοξενία.

Παράλληλα ευχαριστεί και τους φιλάθλους της Καβάλας που βρέθηκαν στο Κιλκίς και συμπαραστάθηκαν σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι δίνοντας έτσι ώθηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την διοίκηση του σωματείου Αλέξανδρος Κιλκίς για την εξαίρετη φιλοξενία τους στον χθεσινό μας αγώνα. Τέτοιες συμπεριφορές είναι άξιες συγχαρητηρίων, προάγουν το αθλητικό πνεύμα και τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό, και σίγουρα θα τύχουν ανάλογης ανταπόδοσης στον αγώνα του δεύτερου γύρου.

Επίσης, ευχαριστούμε τον δωδέκατο παίκτη της ομάδος μας, τον φίλαθλο κόσμο μας που για ακόμα μια φορά ταξίδεψε πολλά χιλιόμετρα, μας συμπαραστάθηκε και έδωσε ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας ώστε να επιτευχθεί το νικηφόρο αποτέλεσμα».