ΑΟ Καβάλα: Χωρίς Τουμανίδη με το Καλαμπάκι

Συμπλήρωσε 4 κίτρινες και θα αποκλειστεί με μια αγωνιστική – Προκρίθηκε στα τελικά του Παγκοσμίου Ενόπλων η Εθνική με βασικό τον Γαβριηλίδη

Να συνεχίσει το σερί των νικών της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την κατεύθυνση της κατάκτησης του τίτλου και της ανόδου στην παραπάνω κατηγορία θα προσπαθήσει την Κυριακή στο «Ανθή Καραγιάννη» η ομάδα της Καβάλας. Το… «κοντέρ» μετά την οδυνηρή ήττα από το Νέστο στη Χρυσούπολη με 3-2, μετράει 5 συνεχόμενες επιτυχίες και στον ΑΟΚ δεν εννοούν να χαλάσουν την σειρά, γνωρίζοντας ότι είναι μεν το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης, αλλά και ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένοι να υποτιμήσουν τον αντίπαλο τους.

Με μια (αναγκαστική) αλλαγή…

Οδηγός τους στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής θα είναι η πολύ καλή εμφάνιση του Κιλκίς και ειδικά του 1ου ημιχρόνου, όπου είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Ο στόχος θα είναι να διασπασθεί η άμυνα των φιλοξενούμενων, που μπορεί να βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα όμως έχουν παλέψει τα περισσότερα απ’ τα παιχνίδια που έχουν χάσει μέχρι το τέλος. Σ’ αυτόν τον αγώνα ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο σχήμα, εκτός από το κέντρο της άμυνας όπου είναι αναγκασμένος να το κάνει. Κι αυτό γιατί στο Κιλκίς ο Σάββας Τουμανίδης δέχτηκε την 4η κίτρινη κάρτα της χρονιάς και θα τιμωρηθεί με μια αγωνιστική αποκλεισμού.

Προκρίθηκε η Εθνική Ενόπλων – Βασικός ο Γαβριηλίδης

Στα πλάνα του προπονητή θα βρίσκεται ο Βασίλης Γαβριηλίδης, που έλειπε από τον αγώνα του Κιλκίς, μιας και κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ενόπλων για αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκόσμιου πρωταθλήματος που θα γίνει στην Κίνα. Ο αμυντικός μέσος του ΑΟΚ δεν αγωνίστηκε στον 1ο αγώνα που έδωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Δευτέρα κόντρα στην Ολλανδία και κέρδισε με 2-0. Χθες όμως στο 2ο και πιο κρίσιμο – δύσκολο παιχνίδι της σειράς απέναντι στην Γερμανία ήταν στο βασικό σχήμα! Η Εθνική μας επικράτησε με 2-1 και προκρίθηκε στα τελικά, γεγονός που πανηγυρίστηκε δεόντως. Η αποστολή αναμενόταν χθες το βράδυ στην Ελλάδα και σε κάθε περίπτωση ο ποδοσφαιριστής θα δώσει το παρών στην προπόνηση του ΑΟΚ της Πέμπτης.