Επώνυμοι Καβαλιώτες στο «ρόστερ» της ομάδας της Energean στον φιλανθρωπικό αγώνα της 19.12

Ποιες προσωπικότητες-«έκπληξη» θα παίξουν μπάσκετ για την ενίσχυση του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια του ΑΟ Καβάλα

Πλησιάζουν οι μέρες για τον φιλικό αγώνα μπάσκετ που διοργανώνει η Energean με στόχο τόσο να συγκεντρωθούν έσοδα για το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια του ΑΟ Καβάλας όσο και τη μεγαλύτερη δυνατή ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συμπολίτες μας με αναπηρία.

Παρατηρώντας την αφίσα της διοργάνωσης, η οποία έχει αναρτηθεί πλέον σε αρκετά καταστήματα του εμπορικού κέντρου της Καβάλας, μάς κέντρισε την περιέργεια αυτό το “Energean -Kavala και Φίλοι” και το ψάξαμε κάπως περισσότερο. Στον αγώνα, λοιπόν, της 19ης Δεκεμβρίου 2018, πέραν από την ομάδα μπάσκετ, θα λάβουν μέρος και αρκετοί επώνυμοι συμπολίτες, οι οποίοι στρατεύονται στον καλό κοινό σκοπό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες μας, στο κλειστό γήπεδο “Αλεξάνδρα Δήμογλου” στην Καλαμίτσα θα (ξανα)φορέσουν αθλητική εμφάνιση και θα αγωνιστούν ο Μάκης Νικολαΐδης, βετεράνος πλέον πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας με καταγωγή από την πόλη μας, καθώς και o Φώτης Σαχαρίδης, παλιά δόξα του καβαλιώτικου μπάσκετ και νυν αρχηγός της Energean -Kavala BC. Ωστόσο, τα ιδιαίτερα αναγνωρίσιμα στην πόλη μας πρόσωπα δεν εξαντλούνται στον αθλητικό τομέα, καθώς μαθαίνουμε ότι θα αγωνιστούν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, ο επίτιμος Πρόεδρος Άγγελος Τσατσούλης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης Βασίλης Λεμονίδης, ο υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας Κώστας Σιμούδης, ο ιδιοκτήτης του Ena Channel Λευτέρης Κουκουτίνης, οι δημοσιογράφοι -παρουσιαστές δελτίων ειδήσεων στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Γιάννης Κομνηνός και Κώστας Λουκούμης, ο διευθυντής του Ειδικού Σχολείου Καβάλας Απόστολος Φουρνατζής, ενώ πιθανότατα θα έχουμε και εκπροσώπηση του πολιτικού προσωπικού της πόλης, με τους διοργανωτές, πάντως, να χαμογελούν …αινιγματικά στις σχετικές ερωτήσεις.

Οι προαναφερθέντες θα “ανακατευθούν” με τους παίκτες της Energean – Kavala BC σε δύο ομάδες, ενώ με δεδομένη την …έφεση αρκετών στελεχών της Energean στο άθλημα των ψηλών, θα πρέπει να περιμένουμε και συμμετοχές από την πλευρά τους. Ο συγκεκριμένος αγώνας, φυσικά, δεν θα είναι ο μόνος, αφού το κεντρικό μήνυμα θα σταλεί από την “αναμέτρηση” των παικτών της Energean – Kavala BC με τους καλαθοσφαιριστές με αμαξίδια του ΑΟ Καβάλα.

Στον συγκεκριμένο αγώνα (10λεπτο) η εταιρεία έχει γνωστοποιήσει ότι με αμαξίδο θα αγωνιστούν τόσο ο ίδιος ο Μαθιός Ρήγας, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Energean και Πρόεδρος της Energean Oil & Gas SA, όσο και άλλα στελέχη της εταιρείας.

Θυμίζουμε ότι οι εκδηλώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν και άλλα events που δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί καθώς και κλήρωση αρκετών δώρων για όσους δώσουν το παρών, ξεκινούν στις πεντέμιση το απόγευμα την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στο κλειστό της Καλαμίτσας.