Κύπελλο ΕΠΣΚ: Αναβλήθηκαν οι αγώνες για την φάση των «16»

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η διοργανώτρια αρχή «μετέθεσε» τους δύο τελευταίους αγώνες για την φάση των «16» του θεσμού για τις αρχές του 2019

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες επηρέασαν και το πρόγραμμα του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας. Όπως ήταν γνωστό την Τετάρτη 19/12 προγραμματιζόταν να ολοκληρωθεί η φάση των «16» για το Κύπελλο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας με την διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων. Επρόκειτο για τον αγώνα της ΑΕΚ Καβάλας κόντρα στον Κεραυνό Πέρνης που θα γινόταν στο γήπεδο του Κωτσάλου, καθώς και για τον «τελικό» της Θάσου που θα διεξαχθεί στον Λιμένα ανάμεσα στον Θεαγένη και τα Λιμενάρια! Οι δύο αναμετρήσεις όμως αναβλήθηκαν από την διοργανώτρια αρχή και «μετατέθηκαν» για τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου στις 2.30. Την Πέμπτη 20/12 στις 18:00 μ. μ., στα γραφεία της Ένωσης, θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων  για τη φάση των «8».

Μικτές: Αναβολή προπόνησης, αλλαγή στο πρόγραμμα

Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό οι προπονήσεις των μικτών ομάδων της Καβάλας που ήταν προγραμματισμένες για το απόγευμα της Τρίτης (18/12) αναβλήθηκαν λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Το επόμενο ραντεβού των νεαρών ποδοσφαιριστών που επιλέχτηκαν από τους Ενωσιακούς προπονητές για να στελεχώσουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των παίδων και των νέων έχει οριστεί για την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στο Ενωσιακό γήπεδο των Αμισιανών.

Τέλος οι αγώνες των μικτών ομάδων της ΕΠΣΚ για την 1η φάση του πρωταθλήματος κόντρα στην ΕΠΣ Θράκης που αρχικά είχαν οριστεί για την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου μετατέθηκαν για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου.