ΟΘΑ Καβάλας: Οι 4 αθλητές Masters γύρισαν με 14 μετάλλια από τον Βόλο

Εξαιρετική εμφάνιση των Κική Αρσένη, Κάτια Μανιφρέντι, Νίκου Κασιμίδη και Χρήστου Βαρώνα στους αγώνες που συμμετείχαν 240 αθλητές από Ελλάδα, Βουλγαρία και Τουρκία

Με την συμμετοχή τεσσάρων κολυμβητών που κατέκτησαν συνολικά 3 χρυσά, 5 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια σε ατομικά αγωνίσματα και ένα χάλκινο μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4 x 50 μ. μικρής ομαδικής mixed, εκπροσωπήθηκε ο ΟΘΑΚ στους Χειμερινούς Αγώνες Ταχυτήτων των Βετεράνων (Masters) που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό Εθνικό Κολυμβητήριο Βόλου το Σαββατοκύριακο (15-16/12). Το παρόν στους αγώνες έδωσαν 240 αθλητές, μεταξύ των οποίων και κολυμβητές από την Τουρκία την Βουλγαρία καθώς και η Ολυμπιονίκης της Σεούλ, Τάνια Ντανκαλάκοβα.

Η αποστολή της ομάδας Masters του Ομίλου Θαλασσίων Αθλημάτων της Καβάλας αποτελούσαν οι Αρσένη Κική, Μανιφρέντι Κάτια, Κασιμίδης Νίκος και Βαρώνας Χρήστος.

Με 15 αθλητές στην Αλεξανδρούπολη

Εν τω μεταξύ την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε το «5ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Ακαδημιών» που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης». Στο φεστιβάλ συμμετείχαν 7 ομάδες (Α.Σ. ΑμεΑ Κότινο, Ν .Ε. Ροδόπης, ΟΘΑ Καβάλας, Νηρέα Ορεστιάδος, Πρωτέα Ορεστιάδος , ΜΓΣ Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ΝΟ Αλεξανδρούπολης) από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με 328 κολυμβητές και κολυμβήτριες ηλικίας 6-9 ετών. Ο ΟΘΑΚ συμμετείχε με 15 μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες συνοδευόμενη από τους προπονητές τους Μαρία Μαυρίδου Μάρκο Σκορδά και την έφορο της ομάδας κα Φυλλίω Μαλασάκη. Τιμώμενο πρόσωπο του «5ου Χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ Ακαδημιών» ήταν ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής ΑμεΑ Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης.