Φιλικός αγώνας Energean Oil & Gas: Το μήνυμα πέρασε… [Φωτογραφίες]

Οι Καβαλιώτες με την παρουσία τους στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εταιρίας στηρίζοντας ηθικά και υλικά την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του ΑΟΚ

Απ’ την αρχή αυτής της αξιέπαινης προσπάθειας της Energean Oil & Gas ο στόχος ήταν, σε συνεργασία με την Energean-Kavala BC να διοργανωθεί ένας φιλικός αγώνας – γιορτή του αθλητισμού για την στήριξη και το τμήματος μπάσκετ με Αμαξίδιο του ΑΟ Καβάλα και να περάσει το μήνυμα του σεβασμού και της στήριξης των ατόμων με αναπηρία. Αυτό το μήνυμα λοιπόν φάνηκε ξεκάθαρα από τις εικόνες στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το απόγευμα της Τετάρτης (19/12)  τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και στις εξέδρες, ότι πέρασε… Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, οι θεσμικοί φορείς και οι επαγγελματίες το ίδιο, και έτσι εκτός από την απαραίτητη ηθική συμπαράσταση προς τους συνανθρώπους μας μαζεύτηκε και ένα σεβαστό ποσό που θα διατεθεί για τις ανάγκες της ομάδας!

Όλοι ήταν εκεί σ’ αυτήν την γιορτή της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης! Η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Energean Kavala BC, με τους παίκτες της να αγωνίζονται σε μικτές ομάδες με παιδιά από τα τμήματα υποδομής, οι αθλητές του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο του ΑΟΚ καθώς και η ομάδα μπάσκετ αποτελούμενη από παράγοντες της επιχειρηματικής και της κοινωνικής ζωής της Καβάλας μαζί με δημοσιογράφους που έκλεψε την… παράσταση!

Τα τιμώμενα πρόσωπα

Εκεί ήταν και τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης, οι παραολυμπιονίκες του στίβου Ανθή Καραγιάννη και Αλεξάνδρα Δήμογλου, όπως και ο Καβαλιώτης μπασκετμπολίστας Μάκης Νικολαϊδης που τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό. Εκεί και ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, που συνεχάρη όλους τους παραβρισκόμενους και ειδικά τους αθλητές για τον αγώνα που δίνουν! Εκεί και αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟΚ, αποτελούμενη από μέλη της διοικούσας επιτροπής και το τεχνικό επιτελείο με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη!

Ο κόσμος

Και το κυριότερο! Εκεί ήταν πάρα πολύς κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Energean και προμηθεύτηκε τους λαχνούς των 5 ευρώ στην είσοδο του γηπέδου, συμμετέχοντας παράλληλα και στην κλήρωση για τα δώρα που πρόθημα έδωσαν πολλές επιχειρήσεις της αγοράς της Καβάλας. Ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες ήταν περισσότερος από ότι είναι σε πολλά απ’ τα εντός έδρας παιχνίδια της Energean Kavala BC για το πρωτάθλημα της Α2, γεγονός που αν μη τι άλλο ικανοποίησε όλους όσους δούλεψαν γι’ αυτή την εκδήλωση που αφήνει το στίγμα της στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της Καβάλας και δείχνει ότι όταν υπάρχει θέληση, οργάνωση και διάθεση για προσφορά το μήνυμα περνάει στον κόσμο.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκίνησε με την 10λεπτη αναμέτρηση της Energean – Kavala BC και τις ακαδημίες της και στην συνέχεια «κοντραρίστηκαν» οι  Energean – Kavala BC και το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του ΑΟ Καβάλα όπου συμμετείχαν και στελέχη της Energean χρησιμοποιώντας αμαξίδια, προεξάρχοντος του Μαθού Ρήγα, Διευθύνοντος -Συμβούλου του Ομίλου. Στην ανάπαυλα των δεκαλέπτων έγινε υπάρξει διαγωνισμός τριπόντων με δώρο για το νικητή δύο εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες της Energean – Kavala BC.