ΑΟ Καβάλα: Η επιστροφή του Γιώργου Λίτσκα…

Ο 23χρονος επιθετικός μετά από 1,5 χρόνο επιστρέφει την Καβάλα, έχοντας αγωνιστεί σε Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκη Άρτας

Ένας φίλος από τα παλιά επιστρέφει στην ομάδα της Καβάλας αποτελώντας την πρώτη μεταγραφική κίνηση στο «καραβάκι» για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο λόγος για τον Γιώργο Λίτσκα, που γυρίζει στο «Ανθή Καραγιάννη» μετά από 1,5 χρόνο δίνοντας έτσι περισσότερες λύσεις στον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη σε ότι αφορά τον επιθετικό τομέα. Ο 23χρνος Εβρίτης επιθετικός έμεινε ελεύθερος στην αρχή της εβδομάδας από τον Καραϊσκάκη Άρτας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League, όπου πήγε το καλοκαίρι μη καταφέρνοντας να πάρει θέση βασικού στο συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη, αφού αγωνίστηκε σε 5 παιχνίδια έχοντας σκοράρει μια φορά. Στην Άρτα πήγε μετά από ένα χρόνο στην Δόξα Δράμας, όπου ήταν βασικός έχοντας 26 συμμετοχές και σκοράροντας μια φορά.

Η επίσημη ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού Γιώργου Λίτσκα, ο οποίος και αγωνιζόταν στην Football League με την ΑΕ Καραϊσκάκης (5 συμμετοχές / 1 γκολ). Ο Γιώργος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς αγωνίστηκε με την ομάδα μας από τον Γενάρη του 2016 ως και τον Μάιο του 2017 (26 συμμετοχές / 1 γκολ) ενώ την περσινή χρονιά είχε 13 συμμετοχές και 1 γκολ με την φανέλα της Δόξα Δράμας».

Ο Γιώργος Λίτσκας έφυγε το καλοκαίρι του 2017 από την Καβάλα με τις καλύτερες εντυπώσεις και μάλιστα σε συνέντευξη του είχε τονίσει ότι η παρουσία του στην ομάδα ήταν από τις πιο όμορφες εμπειρίες στην ζωή του. Συγκεκριμένα τόνισε ότι «στην Καβάλα, αυτήν την ιστορική ομάδα – που δεν της αξίζει να βρίσκεται στην Γ’ Εθνική- θεωρώ την όλη μου συμμετοχή ως μέλος, από τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής μου».