Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη Χρυσούπολη

Ο «Δράκος» του Ελληνικού Μπάσκετ θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο του δήμου Νέστου στους αγώνες του φιλανθρωπικού πρωταθλήματος μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο του λυκείου της Χρυσούπολης

Μετά την παύση λόγω των εορτών το φιλανθρωπικό πρωτάθλημα μπάσκετ του Δήμου Νέστου συνεχίζεται στις 12 και13 Ιανουαρίου! Η επόμενη αγωνιστική πάντως δεν θα είναι μία «απλή αγωνιστική. Η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος που διοργανώνεται για 2η συνεχόμενη χρονιά, δηλώνει ότι νιώθει ιδιαίτερη τιμή που ανακοινώνει ότι επίσημος καλεσμένος της θα είναι ο «Δράκος» του Ελληνικού Μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης!

Ο αθλητής που με την χρυσή Εθνική ομάδα μπάσκετ ως αρχηγός της το 1987 σήκωσε την Ελλάδα στα ουράνια και γέμισε τα γήπεδα μπάσκετ με χιλιάδες παιδιά, θα παρακολουθήσει την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης που πραγματοποιείται στο κλειστό γυμναστήριο του Λυκείου της Χρυσούπολης και η οργανωτική επιτροπή καλεί τον φίλαθλο κόσμο στο γήπεδο για να απολαύσει τους ωραίους αγώνες και να γνωρίσει τον καλεσμένο της!

Κατά την διάρκεια των αγώνων θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, θα μοιραστούν αναμνηστικά μπλουζάκια (Παναγιώτης Γιαννάκης) και φυσικά θα γίνουν βραβεύσεις. Θα δοθούν όμως και μεγάλα δώρα, μιας και θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με τιμή λαχνού 1 ευρώ για 2 τηλεοράσεις 32΄΄. Η συμβολική είσοδος υπέρ του φιλανθρωπικού σκοπού θα είναι 2 ευρώ (ανεξάρτητα από την λαχειοφόρο αγορά). Για τα παιδιά έως 12 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν.