Η κορυφαία κολυμβήτρια όλων των εποχών στην Καβάλα!

Ο δήμος Καβάλας κάνει λόγο για μεγάλη τιμή που θα υποδεχτεί στο κολυμβητικό τουρνουά «Απόστολος Παύλος» την Κατίνκα Χόζου

Για την μεγάλη τιμή που θα έχει η Καβάλα να υποδεχτεί την κορυφαία κολυμβήτρια όλων των εποχών κάνει λόγο το δελτίο τύπου του δήμου Καβάλας με το οποίο γίνεται και επίσημα γνωστό ότι η Ουγγαρέζα Κατίνκα Χόζου θα συμμετέχει στο 2ο διεθνές κολυμβητικό meeting «Απόστολος Παύλος» που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης από τις 8 έως τις 10 Φεβρουαρίου. Στους αγώνες αυτούς θα συμμετέχουν περί τους 700 αθλητές κάτι που σημαίνει ότι οι επισκέπτες στην Καβάλα το συγκεκριμένο τριήμερο θα ξεπεράσουν τους 1200.

Η ανακοίνωση του δήμου Καβάλας αναφέρει τα εξής:

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια η πόλη μας, ο Δήμος μας, σε συνεργασία με τους ναυταθλητικούς συλλόγους της πόλης και την ΚΟΕ, συνδιοργανώνουν το διεθνές κολυμβητικό meeting «Απόστολος Παύλος», στις 8, 9 & 10 Φεβρουαρίου 2019.
Οι ως άνω αγώνες είναι ενταγμένοι στο επίσημο καλεντάρι της παγκόσμιας κολυμβητικής ομοσπονδίας (FINA).
Θα συμμετέχουν περίπου 700 αθλητές, ενώ μαζί με τους συνοδούς, οι επισκέπτες στην πόλη μας το τριήμερο των αγώνων θα ξεπεράσουν τους 1.200 κατ’ ελάχιστον.
Πολλοί από αυτούς θα έλθουν στην πόλη μας από την 7-2-2019.
Στους αγώνες αυτούς συμμετέχει η ελίτ της ελληνικής κολύμβησης, πολλοί αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό (Βουλγαρία, Τουρκία, Ουγγαρία).
Παράλληλα θα έχουμε την τιμή θα υποδεχθούμε στην πόλη μας, την κορυφαία κολυμβήτρια του κόσμου όλων των εποχών, την Ουγγαρέζα Κατίνκα Χόζου, κάτοχο δεκάδων χρυσών ολυμπιακών παγκόσμιων και ευρωπαϊκών μεταλλίων, καθώς και κάτοχο πολλών παγκόσμιων ρεκόρ.
Σε μια νεκρή τουριστικά περίοδο η εν λόγω διοργάνωση αποτελεί πέραν των άλλων μια ισχυρή τονωτική ένεση για την τοπική οικονομία».