ΕΠΣ Καβάλας: Άπαντες παρόντες στην κοπή της πίτας των διαιτητών [Φωτογραφίες]

Με προτροπές να μην αδικούν τους εαυτούς τους και να παίζουν σε κάθε παιχνίδι σα να είναι το τελευταίο τους, οι διαιτητές έκοψαν την πίτα τους

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΠΣ Καβάλας, οι διαιτητές της Ένωσης έκοψαν το βράδυ της Δευτέρας (21/1) την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Για πρώτη φορά μάλιστα η εκδήλωση έγινε με την παρουσία ιερέα ο οποίος εκπροσώπησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη ΦΝΘ κ. Στέφανο, που είχε προσκληθεί αλλά δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω της παρουσίας του την ίδια ώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας.

Παρόντες ήταν τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας με επικεφαλής τον αρχιδιαιτητή Βασίλη Κυριακούδη καθώς και μέλη της διοίκησης της Ένωσης με τον πρόεδρο της Μιχάλη Παπαδόπουλο. Επίσης το παρών έδωσαν εκπροσωπώντας την ΚΕΔ οι Θόδωρος Γκαιτατζής και Τάσος Ντοσίδης.

Στις σύντομες τοποθετήσεις τους ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ προέτρεψε τους διαιτητές «να μην αδικούν τους εαυτούς τους», ενώ ο κ. Γκαιτατζής τόνισε απευθυνόμενος κυρίως στους νεαρούς διαιτητές «να σφυρίζουν τον κάθε αγώνα σα να είναι ο τελευταίος της καριέρας τους». Όσο για τον Τάσο Ντοσίδη επισήμανε ότι «όλοι γνωρίζεται την προσωπική μου περιπέτεια. Όμως παρ’ όλα αυτά επέλεξα να παραμείνω στο χώρο γιατί πραγματικά πιστεύω ότι αξίζει. Ο στόχος του διαιτητή είναι να παραμένει αξιοπρεπής»!

Τυχεροί της εκδήλωσης που κέρδισαν από 50 ευρώ και από ένα μπουφάν, προσφορά της επιτροπής διαιτησίας, ήταν οι Γιάννης Στεφανίδης και Τάσος Καρασαββαίδης.