ΑΟ Καβάλα: «Κομπλέ» κόντρα στο Άβατο

Όλοι οι παίκτες στην διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη εν όψει του 2ου συνεχόμενου αγώνα, στο «Ανθή Καραγιάννη» την Κυριακή

Για το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ετοιμάζεται η ομάδα της Καβάλας, με στόχο να κάνει 11 τις νίκες της στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μετά την άνετη επικράτηση με την Ασπίδα θα υποδεχτεί ακόμα μια ομάδα από την Ξάνθη, τον Άρη Αβάτου που είναι σαφώς πιο δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος απ’ αυτόν που είχε απέναντι του την Τετάρτη. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε και ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει επιστήσει την προσοχή στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να συνεχίσουν να υπηρετούν τον στόχο του πρωταθλητισμού.

Στον ΑΟΚ περίμεναν με την τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου να βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο απ’ την στιγμή που ο Νέστος συνεχίζει να κερδίσει, είναι «καταδικασμένοι» να συνεχίσουν κι αυτοί στο ίδιο… τέμπο. Όπως δείχνουν τα πράγματα η αναμέτρηση των δύο μεγάλων πρωταγωνιστών του 1ου ομίλου στις 10 Φεβρουαρίου στο «Ανθή Καραγιάννη» θα κρίνει πολλά…! Μέχρι τότε όμως ο ΑΟΚ όχι μόνο θα πρέπει να κερδίσει το Άβατο, αλλά να περάσει νικηφόρα και από τις Σέρρες στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό..

Στον παιχνίδι της Κυριακής, είναι πολύ πιθανό ο ΑΟΚ να παίξει για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό χωρίς καμία απουσία! Κι αυτό γιατί, όχι μόνο θα επιστρέψει ο τιμωρημένος Μαρκόπουλος (που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω 4 κίτρινων καρτών με την Ασπίδα), αλλά ενδεχομένως και οι δύο τραυματίες της ομάδας. Ο Βαγγέλης Κέρθι που ήταν εκτός δράσης από το Νοέμβριο λόγω κατάγματος στο μετατάρσιο (γεγονός που τον οδήγησε στο χειρουργείο) έχει μπει πλέον κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Όσο για τον Γιώργο Γεμιστό που είχε διαγνωστεί με κάκωση στον έσω μηνίσκο, δοκίμασε να προπονηθεί την Πέμπτη και δεν ένοιωσε ενοχλήσεις κάτι που κρίνεται ως απολύτως ενθαρρυντικό μιας και οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι θα είναι εκτός γηπέδων για 3 εβδομάδες.