ΕΠΣ Καβάλας: Αναβολή όλων των αγώνων λόγω της κακοκαιρίας

Η έντονη βροχόπτωση ανάγκασε την διοργανώτρια αρχή να αναβάλει όλα τα πρωταθλήματα (υποδομής και ανδρών) και να μεταθέσει την ημερομηνία διεξαγωγής τους κατά μια εβδομάδα

Την προηγούμενη φορά, στις αρχές Ιανουαρίου ήταν το χιόνι και ο παγετός, αυτή τη φορά είναι η έντονη βροχόπτωση! Η αγωνιστική δραστηριότητα σε όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣ Καβάλας, από πρωταθλήματα υποδομών μέχρι τους άνδρες στις δύο κατηγορίες αναβάλλεται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, μιας και οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι αγωνιστικοί χώροι που θα φιλοξενούσαν αναμετρήσεις το Σαββατοκύριακο έχουν μετατραπεί σε βούρκο και λίμνη! Επίσης στην διοργανώτρια αρχή δεν θέλησαν να ταλαιπωρήσουν τις αποστολές των ομάδων που θα έπαιζαν σε εκτός έδρας παιχνίδι και να τις αναγκάσει να ταξιδέψουν σε τέτοιες αντίξοες συνθήκες.

Έτσι λοιπόν όλη η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου 26 και 27 Ιανουαρίου αναβάλλεται και, σύμφωνα με την ΕΠΣ Καβάλας, μετατίθεται για το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 2 και 3 Φεβρουαρίου, με τις αναμετρήσεις να ορίζονται για την ίδια μέρα και ώρα!

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣΚ αναφέρει τα εξής: «Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή μας, η ΕΠΣ Καβάλας αναβάλλει όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Σαββατοκύριακου 26-27/1/2019. Όλοι οι αγώνες του προγράμματος που έχει εκδοθεί θα διεξαχθούν ίδια ημέρα και ώρα, μετατιθέμενοι κατά μία εβδομάδα μετά».