Κύπελλο ΕΠΣΚ: Έκανε το «μπαμ» ο Βύρων πέταξε (2-1) έξω το Νέστο!

Τεράστια πρόκριση για τον πρωτοπόρο της Α' ΕΠΣΚ, που απέκλεισε τον πρωτοπόρο του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής, στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Χαλκερού

Όταν κερδίζεις και αποκλείεις από την συνέχεια του κυπέλλου τον πρωτοπόρο του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο οποίος μάλιστα δεν έχει γνωρίσει την ήττα στη φετινή χρονιά, έχεις κάθε δίκαιο να πανηγυρίζει έξαλλα. Ο λόγος για τον Βύρωνα που στο μοναδικό παιχνίδι που έγινε χθες για τα προημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣΚ κέρδισε στο γήπεδο του Χαλκερού το Νέστο με 2-1, και πήρε την μεγάλη πρόκριση. Η επιτυχία αυτή μάλιστα παίρνει μεγαλύτερη αξία από το γεγονός ότι η ομάδα της Χρυσούπολης παρουσιάστηκε με ελάχιστες αλλαγές στη σύνθεση της σε σχέση με το βασικό της σχήμα, οι οποίες εντοπίστηκαν στο χώρο της άμυνας. Το παιχνίδι έτσι όπως εξελίχθηκε ήταν ανοιχτό σε όλα τα σκορ, μιας και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές στα αντίπαλα καρέ. Η ομάδα της Καβάλας όμως ήταν πιο εύστοχη και πιο τυχερή και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά! Προηγήθηκε με την συμπλήρωση του ημίωρου, μετά από κόρνερ του Καρίπογλου και λάθη των αμυντικών του Νέστου, που στην αρχή του αγώνα είχε δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με την έναρξη της επανάληψης με τον Παρουτσή και τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 75ο λεπτό από το νεοεισελθόντα Άγγο.

Οι συνθέσεις

Βύρων: Μπάφας, Σιαματάς (46’ Κυγάης), Αγγελίδης, Σεφερίδης, Δελής, Φαρσάκογλου (78’ Πεφάνης), Γοριδάρης, Καρίπογλου (63’ Δεληγιάννης), Παντελίδης, Τσίλογλου (73’ Άγγος), Μαυρογιάννης.
Νέστος: Χαραλαμπίδης, Μαϊντανός, Αρετάς, Χούσινετς (77 Α. Μελισσόπουλος), Παπαδόπουλος, Ευθυμιάδης, Ν. Μελισσόπουλος (46’ Τζελέπης), Κουντού (46’ Γκουτσίδης), Μπέλιτς, Νικλητσιώτης, Παρουτσής.