Έντονη κριτική, στις Σέρρες, για την βράβευση Δερμιτζάκη

Η χρονική στιγμή που επιλέχθηκε να τιμηθεί ο προπονητής του ΑΟΚ, λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι της Καβάλας με τον Πανσερραϊκό, αποτέλεσε θέμα συζήτησης στη γειτονική πόλη

Θέμα συζήτησης και έντονης κριτικής αποτέλεσε στις Σέρρες, η βράβευση του προπονητή της Καβάλας Παύλου Δερμιτζάκη στην εκδήλωση που οργάνωσαν από κοινού ο σύλλογος των προπονητών του Ν. Σερρών και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού. Η κριτική που ασκήθηκε στους παράγοντες και των δύο συλλόγων ήταν έντονη, όχι βέβαια για την επιλογή του προσώπου για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά για την χρονική στιγμή που επιλέχτηκε να γίνει κάτι τέτοιο!

Η εκδήλωση έγινε στην αρχή της εβδομάδας, λίγες μόλις ημέρες δηλαδή πριν από το μεγάλο ντέρμπι της Καβάλας στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η κίνηση αυτή εκλήφθηκε από ορισμένους με έναν εντελώς διαφορετικό σκεπτικό, απ’ αυτό που είχαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης. Μάλιστα στα σχόλια που υπήρξαν γινόταν λόγος ότι, παρά τις εκ διαμέτρου διαφορετικές πορείες των δύο ομάδων την φετινή χρονιά, υπάρχει δίψα από την πλευρά των γηπεδούχων για ρεβάνς μετά το 4-0 του 1ου γύρο στην Καβάλα αλλά και ιδιαίτερης κόντρας ανάμεσα στα σωματεία των Σερρών με αυτά της Καβάλας. Υπενθυμίζεται ότι στην εν λόγω εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ Σωτήρης Δεληκάρης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Καβάλας και του Πανσερραϊκού Γιάννης Αντωνιάδης.