Κεραυνός Πέρνης: Ομόφωνη απόρριψη της ένστασης της Ασπίδας Ξάνθης

Πανηγυρική δικαίωση της ομάδας της Καβάλας στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ με ψήφους 3-0 για την υπόθεση του Βασίλη Λαζαρίδη

Πανηγυρική ήταν η δικαίωση του Κεραυνού Πέρνης στην υπόθεση της ένστασης που κατέθεσε η Ασπίδα Ξάνθης γιατί το μεταξύ τους παιχνίδι, πριν από περίπου έναν μήνα, η ομάδα της Καβάλας είχε χρησιμοποιήσει τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Λαζαρίδη. Ο σύλλογος της Ξάνθης υποστήριξε ότι θα έπρεπε να του κατακυρωθεί ο αγώνας (που έληξε με νίκη του Κεραυνού) υποστηρίζοντας ότι ο εν λόγω Ξανθιώτης παίκτης είχε αγωνιστεί σε 3 ομάδες την φετινή χρονιά, κάτι που απαγορεύεται από τον ΚΑΠ.

Η ένσταση που κατατέθηκε συζητήθηκε στην Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και η απόφαση της, που έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής (1/2) ήταν να την απορρίψει ομόφωνα (3-0). Αυτό που έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος της ομάδας της Καβάλας είναι ότι αποδείχτηκε από το νομικό της εκπρόσωπο Λάκη Σημαιοφορίδη, ότι ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε δύο μεταγραφές τη φετινή αγωνιστική περίοδο και όχι τρεις όπως ισχυρίζεται ο σύλλογος της Ξάνθης. Μεταγράφηκε δηλαδή από τον Άρη Αβάτου στον Ορφέα Ξάνθης και απ’ εκεί τον Ιανουάριο μετακινήθηκε στον Κεραυνό Πέρνης.

Η απόρριψη της ένστασης σημαίνει ότι η βαθμολογία στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής παραμένει η ίδια, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Ασπίδα Ξάνθης δεν θα παραμείνουν στην απόφαση της Πειθαρχικής και θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.