Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Ακόμα 3 παγκορασίδες στα βήματα της Κελεμένη

4 αθλήτριες του συλλόγου κλήθηκαν στην προπόνηση του κλιμακίου παγκορασίδων Βορείου Ελλάδος την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη

Με 4 αθλήτριες της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής (3/1) η προπόνηση του κλιμακίου του Βορρά στη Θεσσαλονίκη στην κατηγορία των παγκορασίδων. Στην ομάδα της Καβάλας έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι απ’ τις κλήσεις μιας και είναι ο μοναδικός σύλλογος που έχει 4 αθλήτριες. Εκτός από την Σοφία Κελεμένη, στην προπόνηση θα βρεθούν οι Ηλιάνα Γιαντσακλίδου, η Μαρία Σπανίδου και η Πασχαλίνα Τουρετζόγλου.

Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει τα εξής: «Τέσσερις Παγκορασίδες μας η Γιαντσακλίδου Ηλιάνα, η Σοφία Κελεμένη, η Σπανίδου Μαρία και η Τουρετζόγλου Πασχαλίνα, επιλέχθηκαν από όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη για την Προπόνηση του Κλιμακίου Παγκορασίδων Βορείου Ελλάδος! Κορίτσια Συγχαρητήρια! Αποδείξατε ότι με το ταλέντο σας και την σκληρή δουλειά έρχονται οι διακρίσεις σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο»!

Η πρόσκληση της ΕΟΚ

Η πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας για την προπόνηση του κλιμακίου του Βορρά αναφέρει τα εξής: «Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 9:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας Β’ θα πραγματοποιηθεί προπόνηση των καλαθοσφαιριστριών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παγκορασίδων. Για το λόγο αυτό καλούνται οι παρακάτω αθλήτριες: Βασιλείου Πηνελόπη (Απόλλων Πτολεμαΐδας), Γιατσακλίδου Ηλιάνα (ΕΚ Καβάλας), Δροσούνη Αναστασία (ΑΓΕ Πιερίας), Ευφραιμίδου Ελισάβετ (Άρης), Καρύδα Μαρία (Μ. Αλέξανδρος Εχεδώρου), Κελεμένη Σοφία (ΕΚ Καβάλας), Κεσίδου Εύα (Παναθλητικός Συκεών), Κουμαντσιώτη Εύα (ΠΑΟΚ), Κυρπιζλίδου Μαρίνα (Άρης), Μπαξεβάνου Κατερίνα (Παναθλητικός Συκεών), Ντολοπούλου Ελένη (Αστέρας Ιπποδρομίου), Σπανίδου Μαρία (ΕΚ Καβάλας), Σταματάκη Σοφία (Αστέρας Ιπποδρομίου), Τουρετζόγλου Πασχαλίνα (ΕΚ Καβάλας), Τσουμπάνου Βασιλική (Σπάρτακος Λάρισας)».