ΑΟ Καβάλα: Έχασε πολλά! Δεν έχασε τα πάντα… [φωτογραφίες]

Ήττα με 1-0 στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό, που τον απομακρύνει 4 βαθμούς από το Νέστο και την 1η θέση στην βαθμολογία του 1ου ομίλου

Έχασε το σερί των νικών που κρατούσε από την 5η αγωνιστική! Έχασε το απαραβίαστο της άμυνας επίσης την ίδια αγωνιστική! Έχασε την επαφή με τον πρωτοπόρο Νέστο στη βαθμολογία μιας και απομακρύνθηκε 4 βαθμούς από την 1η θέση. Η ήττα από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες το απόγευμα της Κυριακής (3/2) με 1-0 ήταν ένα τεράστιο πισωγύρισμα για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, όμως δεν ήταν το τέλος της προσπάθειας του ΑΟΚ για τον τίτλο στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής! Τώρα πλέον ο αγώνας της επόμενης αγωνιστικής με την ομάδα της Χρυσούπολης αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη κρισιμότητα! Αν ο ΑΟΚ νικήσει επιστρέφει στον έναν πόντο διαφορά και το «παιχνίδι» του τίτλου συνεχίζεται… Αν όχι όμως φέρει «Χ» ή ακόμα χειρότερα χάσει, τότε όλα τελειώνουν γι’ αυτόν! Τόσο απλά..

Στις Σέρρες ο ΑΟΚ, που είχε την συμπαράσταση περίπου 100 φιλάθλων της που έφυγαν πικραμένοι από το γήπεδο, δεν έπεισε με την εμφάνιση του που σε γενικές γραμμές ήταν μέτρια! Ο τραυματισμός του Ψάλτη στο χέρι (στην προπόνηση) στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός για αρκετές αγωνιστικές, φαίνεται ότι επηρέασε την ισορροπία της ομάδας. Μπορεί να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ωστόσο σε ελάχιστες φορές κατάφερε να φανεί απειλητικός στους γηπεδούχους που προστάτευσαν αποτελεσματικά και με σχετική ευκολία την άμυνα τους.

Λίγες φάσεις…

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες που ήταν άξιες αναφορά ήταν λιγοστές και αφορούσαν κάποια σουτ παικτών του ΑΟΚ, τα περισσότερα από τα οποία ήταν άστοχα. Όπως του Ζέρη στο 25’, του Λυμπεράκη στο 32’ και λίγο αργότερα του Βαλαβανόπουλου. Η πιο καλή στιγμή της ομάδας ήρθε στο 70’ όταν σουτ του Γεμιστού έσωσε πάνω στην γραμμή αμυντικών του Πανσερραϊκού. Απ’ την άλλοι οι γηπεδούχοι είχαν ένα δοκάρι στο 75’ με τον Παπαβασιλείου και ο ίδιος παίκτης στο 88ο λεπτό έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με διπλή προσπάθεια μέσα στα καρέ της Καβάλας κάνοντας το 1-0.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός: Στεφανίδης, Μπάρλας, Αποστολόπουλος (73’ Μακούσης), Καστριτσέας , Κούτλας , Πολύζος, Κονταξής, Ζιώγας, Κεχαγιάς (55’ Παπαβασιλείου), Γκούρτσας (92’ Ζώβληκας) , Ομπόσου (90’ Παπαδόπουλος).

Καβάλα: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Τουμανίδης, Γαβριηλίδης, Γιαντσίνοβιτς (79’ Παπαδόπουλος), Θωμαϊδης, Βαλαβανόπουλος (70’ Λίτσκας), Τσούτσης (55’ Γεμιστός), Μαρκόπουλος.