Παύλος Δερμιτζάκης: «Να ξεχάσουμε γρήγορα αυτή την ήττα»

Δίκαιο χαρακτήρισε το 1-0 του Πανσερραϊκού ο προπονητής του ΑΟΚ, που επισήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αφήσει γρήγορα αυτό το αποτέλεσμα, εν όψει… Νέστου

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Πανσερραϊκού την Κυριακή στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών, ο προπονητής της Καβάλας, βάση της γενικότερης εικόνας που είχαν οι δύο ομάδες! Ο Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε ότι ο ΑΟΚ ήθελε να κερδίσει τον αγώνα αλλά δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Έκανε λόγο για τον αγωνιστικό χώρο που δεν ευνόησε τις προσπάθειες των παικτών του, αλλά και τον διαιτητή που ανέχτηκε το δυνατό παιχνίδι των αντιπάλων, και επισήμανε ότι η ομάδα θα πρέπει να ξεχάσει γρήγορα αυτό το αποτέλεσμα γιατί την περιμένει δύσκολη συνέχεια.

«Έρχεται δύσκολο πρόγραμμα…»

Αναλυτικά ο προπονητής της Καβάλας δήλωσε ότι «ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίζαμε μια ομάδα η οποία μπορεί να μην είχε τον στόχο που έχουμε εμείς, όμως δεν παύει να είναι μια δύσκολη ομάδα. Ξέραμε τον βαθμό δυσκολίας, μελετήσαμε τον αντίπαλο και ήρθαμε για να κερδίσουμε. Στο α΄ μέρος είχαμε την κατοχή της μπάλας και ελέγχαμε το ματς και μέσα από αυτή την κατοχή δεν μπορέσαμε να αναπτυχθούμε κυρίως λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν θα τις έλεγα κλασικές που θα μπορούσαμε να ήμασταν μπροστά στο σκορ. Στο β’ μέρος, κάναμε αλλαγές αλλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ο Πανσερραϊκός με την αλλαγή του Παπαβασιλείου τον βοήθησε πάρα πολύ, πήρε μέτρα στο γήπεδο και άνοιξε το ματς και από το 70’ και μετά ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι και ένα γκολ πετυχαίνοντας μια νίκη η οποία βάση γενικής εικόνας είναι δίκαιη.

Κέρδισε όλες τις μονομαχίες, ο διαιτητής ήταν ανεχτικός σε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα τα οποία ευνόησαν τον Πανσερραϊκό αλλά σίγουρα δεν αποτελεί δικαιολογία για μας. Είναι μια ήττα που πρέπει να ξεχάσουμε καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα που πρέπει να βγάλουμε για να είμαστε κοντά στον στόχο μας. Έχουμε τώρα το ντέρμπι με τον Νέστο που θα πάμε για τη νίκη έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε στη συνέχεια οποιοδήποτε στραβοπάτημά του. Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για το πάθος που έβγαλε και για την πολύ καλή εικόνα και εύχομαι να συνεχίσει έτσι».