ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: Απόλυτη επιτυχία (και) το 12ο Kids Open-Πρωτάθλημα Παίδων [Φωτογραφίες]

450 αθλητές από 35 συλλόγους από τον Βόλο έως την Ορεστιάδα συμμετείχαν στην μεγάλη γιορτή που διοργανώθηκε στο «Αλ. Δήμογλου» της Καλαμίτσας

Για 12η χρονιά ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία στο κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το 12ο  Kids Open – φιλικό Πρωτάθλημα Παίδων με πολλές συμμετοχές από ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.

Την όλη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους 35 συνολικά σύλλογοι από όλη την Βόρεια Ελλάδα και συμμετείχαν περισσότεροι από 450  αθλητές και αθλήτριες από το Βόλο μέχρι και την ακριτική Ορεστιάδα. Από την πλευρά του ο σύλλογος της Καβάλας, που αποδείχθηκε για άλλη μία χρονιά άριστος «οικοδεσπότης», συμμετείχε με 60 αθλητές σε ένα φιλικό πρωτάθλημα το οποίο χαρακτηρίστηκε από την άψογη διοργάνωση του. Βέβαια να σημειώσουμε ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Kids Open αποτελεί πλέον θεσμό για τα δρώμενα του Ταεκβοντό και διοργανώνεται σταθερά τα τελευταία 12 χρόνια.

Στην τελετή έναρξης του Πρωταθλήματος παρέστησαν και χαιρέτησαν η Δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γεώργιος Φιλόσογλου, η Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου και ο πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος. Αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια του καβαλιώτικου συλλόγου ήταν, ο Δήμος Καβάλας, το καφέ yummy, το κατάστημα Gusto,, ο «Κουτούκι του Σαρρή», τα Coffeebrands και οι ξηροί καρποί Χατζηαβραμίδη Γιάννη. Παράλληλα να τονιστεί ότι τις εκτυπώσεις επιμελήθηκαν οι «εκτυπώσεις Μπίβα» και το τυπογραφείο «Καλλίτυπο».

Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας εκτός από τους υποστηρικτές του, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Σαμαρείτες Καβάλας και το γιατρό των αγώνων για την κάλυψη του Πρωταθλήματος και την μεγάλη τους βοήθεια. Πάνω από όλα ο καβαλιώτικος σύλλογος θέλει να απευθύνει ένα «μεγάλο ευχαριστώ» στους συλλόγους, τους προπονητές, τους γονείς και τους αθλητές που μας εμπιστεύτηκαν για ακόμα χρονιά και ταξίδεψαν στην Καβάλα, για να ζήσουν όλοι μαζί το 12ο  Kids Open-φιλικό πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη σε  ένα υπέροχο κλίμα ευγενούς άμιλλας και συναδελφικότητας.