Οι… 300 της Παλιάς Καβάλας στον 6ο ορεινό αγώνα Winterun Palia Kavala [φωτογραφίες, βίντεο]

Ρεκόρ συμμετοχών στον αγώνα ο οποίος έγινε θεσμός-Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την πανέμορφη διαδρομή, τις εκπλήξεις και τα δώρα των χορηγών-Πλήθος εθελοντών στήριξαν για άλλη μια χρονιά την επιτυχημένη διοργάνωση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιάς Καβάλας διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 τον αγώνα δρόμου Winderun Palia Kavala 2019.

Πάνω από 300 δρομείς κάθε ηλικίας, άνδρες και γυναίκες, έτρεξαν στα πανέμορφα μονοπάτια της περιοχής, με τον καιρό να αποτελεί σύμμαχο και οι ίδιοι να το απολαμβάνουν στο έπακρο.

Πίσω από την επιτυχημένη διοργάνωση, στην οποία η συμμετοχή των δρομέων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, βρίσκονταν οι εθελοντές, οι χορηγοί και τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Παλαιάς Καβάλας, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Φεβρουάριο του 2020.

Μοναδικό στιγμιότυπο τα δυο μεγάλα δώρα για τους τυχερούς, ένα ρολόι SUUNTO 9, τη «ναυαρχίδα» των ρολογιών της γνωστής εταιρίας και ένα ταξίδι στο Καϊμακτσαλάν. Την κλήρωση την έκανε ο Μάκης Γεωργακούδης, ιδιοκτήτης του καταστήματος Petra Jewellery και επίσημος αντιπρόσωπος της SUUNTO GREECE για την Καβάλα.

Δείτε [εδώ]αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα ανά κατηγορία.

Το story του αγώνα με τον φακό του Λάσκαρη Τσούτσα

Δείτε βίντεο από την εκκίνηση του αγώνα