Energean: «Χρυσός Χορηγός» στην 2η Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση «Απόστολος Παύλος»

Στηρίζει την προσπάθεια που ενισχύει το προφίλ της Καβάλας, ως πόλη που φιλοξενεί αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις διεθνούς βεληνεκούς

Στην υποστήριξη της 2ης Διεθνούς Κολυμβητικής Συνάντησης «Απόστολος Παύλος», η οποία πραγματοποιείται στην Καβάλα από τις 8 έως τις 10 Φεβρουαρίου, προχώρησε η Energean, η οποία ανέλαβε «Χρυσός Χορηγός» της διοργάνωσης.
Η Energean αποφάσισε να υποστηρίξει τη 2η Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση «Απόστολος Παύλος», εκτιμώντας ότι πρόκειται για μία διοργάνωση, η οποία ενισχύει σημαντικά το προφίλ της Καβάλας -περιοχής στην οποία η εταιρεία δραστηριοποιείται με την παραγωγή υδρογονανθράκων από τα κοιτάσματα του Πρίνου -ως πόλης που είναι σε θέση να φιλοξενήσει αθλητικές και, γενικότερα, πολιτιστικές εκδηλώσεις διεθνούς βεληνεκούς.

Ίλια Ρήγα: «Κίνητρο για τη νεολαία τέτοιου είδους αγώνες»

Η κα. Ίλια Ρήγα, υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean, δήλωσε σχετικά:
«Είμαστε χαρούμενοι που συμβάλλουμε στην επιτυχή έκβαση μίας τόσο σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης, όπως είναι η 2η Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση «Απόστολος Παύλος». Η συμμετοχή διεθνούς φήμης πρωταθλητών κολύμβησης καθώς και Ελλήνων πρωταθλητών, σε συνδυασμό με την προσπάθεια των διοργανωτών, θεωρούμε ότι αποτελούν εχέγγυο για την επιτυχία της διοργάνωσης, εξέλιξη που δημιουργεί πολλαπλά οφέλη για την τοπική κοινωνία και την οικονομία της Καβάλας. Παράλληλα, διοργανώσεις με αυτά τα χαρακτηριστικά αποτελούν κίνητρο για τη νεολαία ώστε να βρεθεί κοντά στον αθλητισμό και ενισχύουν το μήνυμα για την κοινή προσπάθεια υλοποίησης των 17 Στόχων του ΟΗΕ για την Βιώσιμη Ανάπτυξη – συγκεκριμένα, του Στόχου 3 για ‘’Καλή Υγεία και Ευημερία’’».
Σημειώνεται ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καβάλας, σε πισίνα 50μ., 8 διαδρομών και βατήρων, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς της FINA.