Φρίξος Πλατανοτόπου: Ανησυχεί έντονα για τις ατυχείς διαιτησίες και το εκφράζει…

Ανοιχτή επιστολή της διοίκησης του συλλόγου με πολλούς αποδέκτες και κυρίως ψευτοπαραγοντίσκους της κερκίδας για ίση μεταχείριση...

Ανοιχτή επιστολή που απευθύνεται στους παράγοντες των υπολοίπων ομάδων του πρωταθλήματος, απέστειλε η διοίκηση του Φρίξου Πλατανοτόπου, λίγες ημέρες μετά τον αγώνα με τη Ν. Καρβάλη. Στην επιστολή αυτή επισημαίνεται ότι η ομάδα τους δεν έχει ανάγκη από κανένα «σπρώξιμο»  και τονίζεται προς όλους αυτούς που σπιλώνουν πρόσωπα και θεσμούς να βελτιώσουν τις αδυναμίες των ομάδων τους, όπως ακριβώς έκανε κι αυτή στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.  Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Αφού περιμέναμε αρκετές ημέρες μετά τον αγώνα με το Ναζιανζό Ν. Καρβάλης να κοπάσει μέσα μας η έντονη αίσθηση της αδικίας από μια σειρά άτυχων διαιτησιών σε βάρος της ομάδας μας, ήρθε η ώρα να πούμε ξεκάθαρα προς κάθε κατεύθυνση ότι ο Φρίξος Πλατανοτόπου δεν έχει ανάγκη από «σπρώξιμο». Η ομάδα μας στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στα πόδια των ποδοσφαιριστών της και μ’ αυτά θα προσπαθήσει μέσα στο γήπεδο να διεκδικήσει την σωτηρία της.

Ας σταματήσουν τα «πηγαδάκια», τα καφενεία και οι ψευτοπαραγοντίσκοι της κερκίδας να σπιλώνουν πρόσωπα και θεσμούς και ας προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις αδυναμίες των ομάδων τους, όπως κάναμε κι εμείς στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αποκτώντας ποδοσφαιριστές και προσλαμβάνοντας ένας από τους καλύτερους προπονητές του Νομού μας.

Εμείς δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα «Δευτερά», «Τριτά», «Σαββατά» ή «Παρασκευά» να ασχοληθεί με τα εσωτερικά του σωματείου μας. Είμαστε ικανοί και άξιοι να το κάνουμε μόνοι μας. Στο χωριό μας δεν υπάρχουν ούτε δέντρα με λεφτά, ούτε μαγικά ραβδιά. Με ρεαλισμό και σκληρό δουλειά προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ποδοσφαιρικό σύνολο με χαρακτήρα και ήθος, που κάθε Κυριακή θα δίνει έναν τελικό για την σωτηρία του.

Δεν διεκδικούμε το αλάθητο, ούτε πετάμε στους αιθέρες. Γνωρίζουμε ότι αυτός είναι ο χώρος του ποδοσφαίρου και, όπως οι Ιάπωνες έμαθαν να ζουν παρέα με τον θάνατο, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να ζήσουν έναν σεισμό πάνω από 7 ρίχτερ, έτσι κι εμείς μάθαμε να ζούμε με «λασπολόγους».

Θα παρακαλούσαμε την Επιτροπή Διαιτησίας να επιστήσει την προσοχή σε όλα τα μέλη της, ότι λάθος επαναλαμβανόμενο ενδέχεται να μην είναι λάθος. Εμείς θέλουμε αυτό που δικαιούμαστε.

Παράλληλα, κάνουμε γνωστό στους συναδέλφους – παράγοντες, ότι ακόμα κι αν δεν καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία, δεν χρειαζόμαστε το «δεκανίκι» κανενός, αφού και στην β’ κατηγορία πάλι ποδόσφαιρο θα παίζουμε και αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς».