Η καρδιά της παγκόσμιας κολύμβησης χτυπάει στην Καβάλα [φωτογραφίες, βίντεο]

«Βούλιαξε» το κλειστό Κολυμβητήριο της Καβάλας από κόσμο και από παρουσίες παγκόσμιας αθλητικής εμβέλειας κατά την έναρξη του 2ου Κολυμβητικού Τουρνουά «Απόστολος Παύλος»

Το 2ο Κολυμβητικό Τουρνουά «Απόστολος Παύλος» στο κλειστό Κολυμβητήριο της Καβάλας ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου 2019 και η μαζί του και η «παρέλαση» των διεθνών αστέρων της πισίνας, η οποία θα κρατήσει μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου 2019, όπως του «ζωντανού μύθου», Κατίνκα Χόζου, του Τζέιμς Γκάι, του Κρίστιαν Γκολομέεβ, της Κέλλυς Αραούζου και των υπόλοιπων αστέρων της Εθνικής Ελλάδος και όχι μόνο.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που έχει φιλοξενηθεί ποτέ στην Καβάλα στην κολύμβηση και μια από τις μεγαλύτερες διαχρονικά στη χώρα μας, ενώ το Κολυμβητήριο γέμισε ασφυκτικά από την πρώτη κιόλας μέρα του Τουρνουά από αθλητές, προπονητές και απλούς θεατές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον δήμο Καβάλας για τη φιλοξενία, δίνοντάς μας την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό που ξέρουμε καλύτερα και ιδιαίτερα τον Γιώργο Φιλόσογλου ο οποίος μας κάλεσε κι ελπίζουμε του χρόνου η διοργάνωση να είναι ακόμα μεγαλύτερη», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής κολύμβησης, Νίκος Γέμελος.

«Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συλλόγους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η παρουσία τους εδώ και ιδιαίτερα του κ. Γέμελου, ο οποίος πίστεψε διαχρονικά στο Κολυμβητήριό μας, φέρνοντας τις ομάδες να προπονηθούν εδώ, ενώ αποδείχτηκε και γούρικο, με την επιτυχία του Γιαννιώτη», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιώργος Φιλόσογλου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενούμαστε για δεύτερη χρονιά από τον δήμο Καβάλας. Φέτος ειδικά, υπάρχουν λαμπερές παρουσίες από το εξωτερικό, όπως της Κατίνκα Χόζου, με την οποία θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στα 1.500 και στα 400 μέτρα, μια μεγάλη πρόκληση για εμένα να την αντιμετωπίσω και εδώ, πέρα από τα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα», δήλωσε ο Ελληνίδα πρωταθλήτρια κολύμβησης, Κέλλυ Αραούζου.

Δείτε [εδώ] σε live streaming τους αγώνες του Τουρνουά

Δείτε φωτογραφίες από την 1η μέρα του Τουρνουά

Η Κατίνκα Χόζου στα… νερά της Καβάλας!

Δείτε το video-teaser του Στέλιου Πολυχρονίδη από τους αγώνες