Ο Τσίλης «πυροβόλησε» στο All Star Game μπάσκετ με αμαξίδιο

Ο αθλητής του ΑΟ Καβάλα κέρδισε στον διαγωνισμό των τριπόντων, συμμετέχοντας στη γιορτή του μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη με την ομάδα του Κίσαβου που κέρδισε τον Όλυμπο με 37-31

Με τον αγώνα αθλητών με αμαξίδιο άρχισε το Σάββατο (9/2) το αγωνιστικό… μενού στο All Star Game 2019, στη Θεσσαλονίκη. Στο παρκέ του «Nick Galis Hall» παρατάχθηκαν ο Όλυμπος και ο Κίσαβος, με τον τελευταίο να αναδεικνύεται νικητής στο ματς με 37-31.

Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Μακρής, από τον Κίσαβο, αθλητής του σωματείου ΑΣ ΠΑΣΚΑ. Τον διαγωνισμό στα τρίποντα, που έγινε στη διάρκεια του ματς, κέρδισε ο Αναγνώστης Τσίλης από τον Κίσαβο, αθλητής της ομάδας της Καβάλας.

Με το τέλος του αγώνα βραβεύτηκε από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), Χρήστος Καλούδης. Βραβεύτηκαν, ακόμη, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ), Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Μανώλης Παπαμακάριος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ).