ΕΠΣΚ: Πρόκριση για τα Λιμενάρια, «τρίποντα» για Θεολόγο και ΑΕΚ

Κέρδισαν τα φαβορί στις εξ αναβολής αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και το κύπελλο της τοπικής ένωσης ποδοσφαίρου

Τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (13/2) στην ΕΠΣΚ, μια και το κύπελλο και δύο για το πρωτάθλημα.

Πήρε το τελευταίο εισιτήριο…

Σε ότι αφορά το κύπελλο, η Αναγέννηση Λιμεναρίων είναι η 4η και τελευταία ομάδα της ΕΠΣΚ που πήρε το εισιτήριο για τους ημιτελικούς! Στο εξ αναβολής παιχνίδι για την προημιτελική φάση του θεσμού επικράτησε 2-0 του Ορφέα Ελευθερούπολης με δύο γκολ που σημείωσε στο 1ο ημίχρονο της αναμέτρησης όπου είχε την κυριαρχία. Προηγήθηκε στην αρχή της αναμέτρησης με τον Δούμπλατζη, ενώ λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Λορέντζός έκανε το 2-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι απ’ το τέλος του 1ου μέρους η ομάδα της Θάσου έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κοντογεωργίου. Στα ημιτελικά η Αναγέννηση θα αντιμετωπίσει τον Βρασίδα, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στη Ν. Πέραμο. Υπενθυμίζεται ότι ο άλλος ημιτελικός είναι μεταξύ του Αετού Ορφανού (που είναι το φαβορί της διοργάνωσης) και του Βύρωνα.

Στην 2η θέση η Δόξα Θεολόγου

Στο πρωτάθλημα, η Δόξα Θεολόγου και η ΑΕ Καβάλας ήταν οι κερδισμένοι των δύο εξ αναβολών αναμετρήσεων που έγιναν για την 13η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ. Η ομάδα της Θάσου κέρδισε 2-1 στον Πλατανότοπο τον Φρίξο και η ΑΕ Καβάλας 1-0 στην έδρα της τους Φιλίππους. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με το γκολ του Πανάγου στις αρχές του 2ου μέρους, ενώ η Δόξα πήρε το μεγάλο «διπλό» στις καθυστερήσεις του αγώνα με το τέρμα που σημείωσε ο Τσανακτσόγλου με απ’ ευθείας φάουλ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Αθανασάκη, ενώ στο τέλος του 1ου μέρους ο Μουσάς έκανε το 1-1. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα της Θάσου έφτασε στους 33 βαθμούς, 3 λιγότερους από το Βύρωνα που είναι στην 1η θέση.