Βαλκανικό πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων – νεανίδων στην Καβάλα;

Πρόταση της Βαλκανικής Ομοσπονδίας κολύμβησης στον δήμο Καβάλας να αναλάβει την διοργάνωση

Μετά την μεγάλη αγωνιστική και διοργανωτική επιτυχία του κολυμβητικού τουρνουά «Απόστολος Παύλος», που μόλις στην 2η χρονιά του έχει αποτελέσει πλέον γεγονός διεθνούς επιπέδου, η Καβάλα ενδέχεται να φιλοξενήσει σε λίγους μήνες ένα ακόμα μεγάλο κολυμβητικό αγώνα στο κολυμβητήριο της!

Ο λόγος για το Βαλκανικό πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων – νεανίδων, το οποίο προγραμματίζεται να διεξαχθεί από την Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 12 Μαΐου. Η Βαλκανική Ομοσπονδία Κολύμβησης βλέποντας ότι η Καβάλα μπορεί και έχει την θέληση να φιλοξενήσει διοργανώσεις μεγάλους βεληνεκούς, έκανε την σχετική πρόταση στον Δήμο Καβάλας και περιμένει τις επόμενες εβδομάδες να λάβει την σχετική απάντηση.

Στους Βαλκανικούς αγώνες συμμετέχουν σε κάθε διοργάνωση περί τους 250 αθλητές από 10 χώρες (Βουλγαρία, Τουρκία, Μαυροβούνιο, Κύπρος,  Ρουμανία, Σερβία  Κόσοβο 6, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Μολδαβία και Ελλάδα). Σε μια χρονική στιγμή που δεν θεωρείται η υψηλότερη από πλευράς επισκεψιμότητας της πόλης, μια ακόμα μεγάλη αθλητική διοργάνωση θα της δώσει μεγαλύτερη κίνηση και ζωντάνια με ότι αυτό συνεπάγεται…