ΑΕΚ Καβάλας: Με Στάικο Βεργέτη η ημερίδα «Ποδόσφαιρο Υποδομών και Συναισθήματα»

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας θα είναι ομιλητής της εκδήλωσης που διοργανώσει ο σύλλογος της Καβάλας στην Δημοτική Βιβλιοθήκη

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Καβάλας συνδιοργανώνει μαζί  με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας την ημερίδα με θέμα: «Ποδόσφαιρο Υποδομών και Συναισθήματα». Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο Προπονητής της Δόξας Δράμας Στάικος Βεργέτης. Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Καβάλας καλεί όλους τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών  όπως και όλους τους αθλητές της, να παρακολουθήσουν την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου (στις 19.00) στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης την εκδήλωση της.

Η Ημερίδα είναι ανοιχτή για όλες τις ομάδες του Νομού όπως επίσης και για όλους τους παράγοντες- προπονητές – γονείς – και ποδοσφαιριστές. Το θέμα της είναι άκρως ενδιαφέρον και επίκαιρο για όλους και με εισηγητή έναν άνθρωπο τον Στάικο Βεργέτη που αν και ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο δείχνει πάντα έμπρακτα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τμήματα υποδομής και τους μικρούς ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση της ΑΕΚ Καβάλας περιμένει όλους στην εκδήλωση της τονίζοντας ότι «μετά το τέλος της θα φύγουμε όλοι κερδισμένοι».