Το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ της Καβάλας έκοψε την πίτα του [Φωτογραφίες]

Όλοι έδωσαν το παρών στη γιορτή του δημοφιλέστατου θεσμού του δήμου Καβάλας στο Roof Garden του Airotel Galaxy

Το 4ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δήμου Καβάλας «Λευτέρης Γεωργακόπουλος» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του, στο Roof Garden του Airotel Galaxy, το απόγευμα της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου 2019.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Καβάλας Γιώργος Φιλόσογλου, οι αθλητές, οι προπονητές, οι γιατροί, οι διαιτητές και τα μέλη της γραμματείας που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα.

Το φλουρί της μεγάλης πίτας έτυχε η ομάδα των Εκπαιδευτικών και το φλουρί, από τα ατομικά πιτάκια που μοιράστηκαν, έτυχε ο διαιτητής Τρύφων Κατρακάρης. Η ομάδα των Εκπαιδευτικών έχει δώρο ένα γεύμα σε ταβέρνα της πόλης προσφορά από τη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και ο διαιτητής δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της Airotel, προσφορά από την ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκε και ο Ανδρέας Στεφανίδης της ομάδας των Γυμναστών, ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής και o Σπαρταθλητής Νίκος Σιδερίδης της ομάδας των Λιμενικών, για την αδιάλειπτη τετραετή συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα.