Ο δήμος Καβάλας ευθύνεται, η ομάδα μπάσκετ ζήτησε συγνώμη…

Η διοίκηση της Energean Kavala BC εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απολογήθηκε για την έλλειψη νερό στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων – διαιτητών, τονίζοντας πάντως ότι την ευθύνη αποκατάστασης της ζημιάς την έχει ο δήμος Καβάλας

Δημόσια συγνώμη, τόσο από την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη αλλά και από τους διαιτητές της αναμέτρησης του Σαββάτου στο «Αλ. Δήμογλου» στην Καλαμίτσα το απόγευμα του Σάββατο (2/3), ζητάει η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας. Ο λόγος είναι η έλλειψη νερού στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας αλλά και της διαιτητικής τριάδας, η οποία όπως τονίζεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε οφείλεται στο γεγονός ότι ο δήμος Καβάλας (στον οποίο ανήκει αποκλειστικά η ευθύνη) δεν ανταποκρίθηκε στις οχλήσεις που του έγιναν. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι δεν υπήρχε ζεστό νερό, ωστόσο οι πληροφορίες οι παράγοντες της ομάδας του Μεσολογγίου ανέφεραν ότι δεν υπήρχε καν νερό…

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Διοίκηση της Energean Kavala BC αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει συγγνώμη από την ομάδα του Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου και τους διαιτητές του σημερινού αγώνα για την έλλειψη ζεστού νερού στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων του Αλεξάνδρα Δήμογλου.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι η ευθύνη για το θέμα αυτό ανήκει αποκλειστικά στον Δήμο Καβάλας, ο οποίος παρά τις επίμονες οχλήσεις μας, δεν έχει ακόμη αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Παρόλα αυτά εμείς εξυπηρετήσαμε την κατάσταση, παραχωρώντας τα δικά μας αποδυτήρια στην φιλοξενούμενη ομάδα και ελπίζουμε στην κατανόησή τους».